Klantervaringen

Evelien - 15 november 2021

Beoordeling: 9

Het was weer een heel fijn en verhelderend gesprek. Bedankt ook voor de lieve woorden, om mij de juiste inzichten te geven en voor je positieve benadering. Je bent echt een topper. Liefs, Evelien

Bekijk alle beoordelingen van Mieke
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen

Soof - 14 november 2021

Beoordeling: 9

Je bent heerlijk spontaan en een oprecht zuiver medium die er geen doekjes om wind. Zelfs de kleinste details kan je beschrijven en zien. Het was een super consult Kathleen. Groetjes, Soof

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen

Francis - 14 november 2021

Beoordeling: 9

Hele fijne eerste reading gehad van Lieke, er kwam meer naar voren dan ik had durven hopen. Waar ik voor kwam heeft mij zeker rust gebracht en gegeven. Liefs, Francis

Bekijk alle beoordelingen van Lieke
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen

Jennet - 14 november 2021

Beoordeling: 10

Een verhelderende blik, eerlijk, open en bescheiden. Down to earth, confronterend, helder en op de toekomst gericht. Meer kan je toch niet verlangen. Lieve groetjes, Jennet

Bekijk alle beoordelingen van Dennis & Michael
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen

Angelica - 13 november 2021

Beoordeling: 9

Hallo Korban, na het fijne en verhelderende gesprek ga ik die glijbaan toch maar eens af, en dat doe ik met veel plezier. Liefs, Angelica

Bekijk alle beoordelingen van Korban
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen

Meesje - 13 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Edward, bedankt voor het prachtige gesprek. Dank je wel voor alle mooie inzichten die heb mogen ontvangen. Ik geniet nog steeds na. Groetjes, Meesje

Bekijk alle beoordelingen van Edward
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen

Remco - 13 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Avélie, de inzichten die ik via jou krijg zijn voor mij puur 'to the point' en daarmee meer dan waardevol. Het fijne is dat ik ze direct toe kan passen. Dank je wel. Groetjes, Remco

Bekijk alle beoordelingen van Avélie
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen

Liesje - 13 november 2021

Beoordeling: 10

Hoi Alix, lieve mensen bestaan en Alix is er een van. Fijn gesprek, compassie, begrip en mijn vragen goed beantwoord. Daarnaast ook nog super advies gegeven. Ik neem zeker nog eens contact met haar op. Liefs, Liesje

Bekijk alle beoordelingen van Alix
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen

Mona - 13 november 2021

Beoordeling: 8

Hoi Margaux, ik ben zo blij alles wat je had voorspelt is uitgekomen. Ik wil je hier nogmaals voor bedanken. Groetjes, Mona

Bekijk alle beoordelingen van Margaux
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen

Ursula - 13 november 2021

Beoordeling: 9

Hallo Annet & Christiaan, erg blij dat ik met jullie mocht spreken. Jullie hebben mij een goed beeld gegeven over wat er op korte termijn in de liefde gaat gebeuren. Dank jullie wel. Liefs, Ursula

Bekijk alle beoordelingen van Annet & Christiaan
8.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen