Klantervaringen

Marcella - 30 augustus 2021

Beoordeling: 9

Hi Mathilda, het was fijn jou weer gesproken te hebben. Bedankt voor jouw steun en aanmoedigingen en ik ben benieuwd wanneer dit keer je voorspellingen uitkomen. Tot de volgende keer. Lieve groetjes, Marcella

Bekijk alle beoordelingen van Mathilda
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen

Lavida - 30 augustus 2021

Beoordeling: 8

Hoi Pauline, bedankt voor jouw motiverende consult, soms heb je net dat duwtje nodig om door te gaan dan zijn mensen bij jou aan het juiste adres. Groetjes, Lavida

Bekijk alle beoordelingen van Pauline
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 128 beoordelingen

Daisy - 30 augustus 2021

Beoordeling: 9

Hoi Seppe, bedankt voor je wijze lessen. Zelf zeg je al een tijd dat ik veranderd ben in de tijd dat we contact hebben, maar ik begin nu ook zelf duidelijk het verschil te merken in de manier waarop ik sommige zaken benader. Tot snel. Groetjes, Daisy

Bekijk alle beoordelingen van Seppe
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen

Pascal - 29 augustus 2021

Beoordeling: 8

Hoi Nolan, ik ben erg onder de indruk. We hebben een fijn gesprek gehad, en ik kom in de toekomst zeker nog eens bij jou langs. Groetjes, Pascal

Bekijk alle beoordelingen van Nolan
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen

Carina - 29 augustus 2021

Beoordeling: 9

Hoi Johannes, jouw toekomstlegging was erg hoopvol. Ik laat jou later graag weten hoe het mij is vergaan. Ik heb er in ieder geval al veel meer vertrouwen in nu. Liefs, Carina

Bekijk alle beoordelingen van Johannes
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen

Brian - 29 augustus 2021

Beoordeling: 9

Hoi Jerome, jouw voorspelling geeft me het gevoel dat ik meer kansen in mijn leven heb dan ik ooit had gedacht. Dank je wel. Groet, Brian

Bekijk alle beoordelingen van Jerome
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen

Klaartje - 28 augustus 2021

Beoordeling: 9

Hoi Nicolas, dank je wel voor het fijne gesprek. Je blijft bij jouw voorspelling voor een uiteindelijk happy end. Ik heb zoveel zorgen en verdriet en jij bent mijn steun en toeverlaat. Liefs, Klaartje

Bekijk alle beoordelingen van Nicolas
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen

Berdien - 28 augustus 2021

Beoordeling: 9

Hoi Theodoor, ik heb meer rust en zekerheid gekregen in mezelf, en ook de bevestiging wat de meeste dingen betreft wist ik al maar het was een goed gevoel om de bevestiging te krijgen. Groetjes, Berdien

Bekijk alle beoordelingen van Theodoor
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 101 beoordelingen

Elllie - 28 augustus 2021

Beoordeling: 9

Hallo Emma, het was een fijn gesprek, Het heeft mij iets meer zekerheid gegeven. Bedankt. Liefs, Ellie

Bekijk alle beoordelingen van Emma
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen

Dany - 27 augustus 2021

Beoordeling: 9

Hoi Aline, net een hele leuke en ontroerende reading gehad. Ben er erg blij mee. Het was duidelijk en treffend. Dank voor alles. Groetjes, Dany

Bekijk alle beoordelingen van Aline
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 98 beoordelingen