Jae & Indra
ID: 546

Jae & Indra

Terug naar overzicht


Gaven

  • Engelenreader
  • Helderhorend
  • Lichtgidsen

Wat leuk dat je op ons profiel komt kijken. Wij zijn Jae & Indra en wij kijken er erg naar uit om kennis met jou te maken. Wij zijn gevoelige, empathische persoonlijkheden die graag een stukje met jou meelopen. Wij bewandelen allemaal ons eigen unieke pad, wat soms behoorlijk kan hobbelen, kronkelen en af kan brokkelen. Maar ons motto is als je je ogen opent voor alles om je heen en je durft te vertrouwen op je eigen kracht dan wordt jouw reis een grensverleggend avontuur. Ook wij hebben de laatste jaren een grote Spirituele ontwikkeling doorgemaakt door goed naar anderen te luisteren en goed om ons heen te kijken.

Wij luisteren met aandacht naar jouw verhaal of vraag, daarbij tunen wij in op jouw Energie en zo maken wij contact met het universum, de Engelen en Lichtgidsen. Wat wij doorkrijgen verschilt per moment en is natuurlijk ook afhankelijk van jouw vraag. Dit kunnen concrete Boodschappen zijn of adviezen en soms zelfs een passend muziekfragment. Astrologie en Pendelen behoren ook tot onze expertises en de Engelen en Lichtgidsen staan klaar als dat nodig mocht zijn. Wij hopen dat je, nadat je dit hebt gelezen, snel een keer contact met ons opneemt want wij staan graag klaar voor al jouw vragen, met veel Geduld en Liefde. Lieve Groeten, Jae & Indra

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Jae & Indra

Klantervaringen

Rani

Beoordeling : 10

wat een powerkoppel!!!!

Chloe

Beoordeling : 9

Jae en Indra zijn erg goed in het lezen van mensen. Ze wisten precies hun vinger op de zere plek te leggen. Ik ben er een stuk lichter uit dit gesprek gekomen.