Klantervaringen

Wesley - 18 januari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Raphaël, ik heb een fijn gesprek met jou gehad. Je hebt me weer nieuwe inzichten gegeven. Hierdoor heb ik andere keuzes gemaakt in mijn leven niet altijd makkelijk maar je hebt me in laten zien dat het niet anders kon. Hartelijk dank. Groet, Wesley

Bekijk alle beoordelingen van Raphaël
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen

Isabella - 18 januari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Seppe, dank je wel voor de geweldige kaartlegging die ik van jou kreeg. Alles wat de kaarten voorspelden is inmiddels uitgekomen. Nogmaals dank hiervoor. Liefs, Isabella

Bekijk alle beoordelingen van Seppe
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen

Carla - 18 januari 2021

Beoordeling: 7

Lieve Mathilda, ik kan jou niet genoeg bedanken voor jouw steun. Je bent heel speciaal, warm en helder. Wat je zegt komt uit. Je geeft moed en vertrouwen om door te gaan. Dankjewel. Liefs Carla

Bekijk alle beoordelingen van Mathilda
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen

Margarita - 17 januari 2021

Beoordeling: 6

Hoi Pauline, super vriendelijk, meedenkend en ik hoop dat ze gelijk krijgt. Heel veel dank, ik durf nu weer op mijn intuïtie te vertrouwen. Liefs, Margarita

Bekijk alle beoordelingen van Pauline
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen

Margarita - 17 januari 2021

Beoordeling: 6

Hoi Pauline, super vriendelijk, meedenkend en ik hoop dat ze gelijk krijgt. Heel veel dank, ik durf nu weer op mijn intuïtie te vertrouwen. Liefs, Margarita

Bekijk alle beoordelingen van Pauline
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen

Ann-Fleur - 17 januari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Nolan, je bent goed en scherp in jouw waarnemingen. Je weet heel goed wat je zegt en kunt heel diep in details kijken. Je bent een dikke aanrader. Liefs, Ann-Fleur

Bekijk alle beoordelingen van Nolan
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen

Melda - 17 januari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Johannes, als ik met jou praat is het net alsof ik met een vriend aan het praten ben. Je herkend me steeds van een vorig gesprek dat is ook fijn en je hebt al verscheidene voorspellingen gedaan die uitgekomen zijn, helemaal top. Liefs, Melda

Bekijk alle beoordelingen van Johannes
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen

Leonie - 16 januari 2021

Beoordeling: 6

Hoi Jerome, ik heb jou nu al verschillende keren gesproken en ik vind je echt goed. Het is kloppend wat je zegt, wat zou je nog meer wensen, nou ik niets. Liefs, Leonie

Bekijk alle beoordelingen van Jerome
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen

Sjonneke - 16 januari 2021

Beoordeling: 8

Hoi Nicolas, hoe je het doet dat weet niemand. Maar wat je allemaal zegt en voorspelt komt gewoon uit. Je bent gewoon loepzuiver, niets meer dan respect voor jou. Groet, Sjonneke

Bekijk alle beoordelingen van Nicolas
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen

Sophia - 16 januari 2021

Beoordeling: 8

Hoi Theodoor, een geweldige man ben je, heb bijna geen woorden voor datgene wat jij me te vertellen had ongelofelijk. Dank je wel je bent een echt super medium. Liefs, Sophia

Bekijk alle beoordelingen van Theodoor
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen