Klantervaringen

Mira - 02 december 2019

Beoordeling: 10

Hoi Theodoor, wat ben jij een fijne man om mee te praten, je luistert erg goed en je hebt een heel zuiver gevoel. Je gaat zeker binnenkort weer van mij horen. Liefs, Mira

Bekijk alle beoordelingen van Theodoor
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen

Amalia - 02 december 2019

Beoordeling: 8

Hallo Alix, je bent een intuïtieve vrouw, en daarnaast ook nog eens erg oprecht. Helemaal super. Liefs, Amalia

Bekijk alle beoordelingen van Alix
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen

Mina - 02 december 2019

Beoordeling: 9

Beste Adriane, na het gesprek dat wij hadden voelde ik me weer opgelucht en je hebt me weer op de het juiste pad gezet. Heel erg bedankt daarvoor. Liefs, Mina

Bekijk alle beoordelingen van Adriane
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen

Sofie - 02 december 2019

Beoordeling: 10

Lieve Palladis, dank je wel voor het liefdevolle consult, ik heb weer vertrouwen in de toekomst en wat ook belangrijk is in mijn huwelijk. Liefs, Sofie

Bekijk alle beoordelingen van Palladis
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen

BB - 02 december 2019

Beoordeling: 8

Hoi Linde, wat een ongelooflijk gesprek heb ik met jou gehad. Jij bent een echte aanwinst op deze site. Groetjes, BB

Bekijk alle beoordelingen van Linde
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen

Rosa - 02 december 2019

Beoordeling: 10

Hallo Gerard en Hannelore, dank jullie wel voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan. Jullie begrip en warme woorden hebben mij goed gedaan. Tot gauw. Liefs, Rosa

Bekijk alle beoordelingen van Gerard en Hannelore
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen

Peter - 02 december 2019

Beoordeling: 8

Hallo Kathleen, je bent duidelijk en begripvol. Je kon mijn situatie heel goed aanvoelen. Super dank je wel. Groetjes, Peter

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen

Hanna - 02 december 2019

Beoordeling: 10

Hallo Frederique, recht door zee ben je, we hebben weer een helder en duidelijk gesprek gehad. Je hebt me weer rust in mijn hoofd gegeven. Liefs, Hanna

Bekijk alle beoordelingen van Frederique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen

Loretta - 02 december 2019

Beoordeling: 9

Hallo Chloë, ik wil je bedanken voor het geduld ik heb er nu alle vertrouwen in dat mijn relatie weer goed komt en ga jouw advies zeker opvolgen. Liefs, Lorette

Bekijk alle beoordelingen van Chloë
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen

José - 02 december 2019

Beoordeling: 10

Lieve Pauline, bedankt lief, warm en bijzonder mens! Jouw woorden gaven mij onmiddellijk weer kracht. Je bent heel kundig en je weet ook precies wat er in iemand omgaat. Top! Groetjes, José

Bekijk alle beoordelingen van Pauline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen

[message]