Klantervaringen

Amber - 23 maart 2020

Beoordeling: 8

Lieve Aline, dank je wel voor je mooie kaartlegging. Je verwoorde alles heel mooi en duidelijk en ik kon alles goed plaatsen. Dank je wel lieve Aline. We hebben snel weer contact. Liefs, Amber

Bekijk alle beoordelingen van Aline
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen

Jessy - 23 maart 2020

Beoordeling: 9

Hoi Reneé, alles wat je tot nu toe voorspelde is uitgekomen, al moet ik toegeven dat ik soms wel getwijfeld heb, ik weet dat wat je nu nog voorspeld hebt dat dat uit zal komen want je het altijd bij het rechte eind. Je bent een echte aanrader. Liefs, Jessy

Bekijk alle beoordelingen van Reneé
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen

Tonnie - 23 maart 2020

Beoordeling: 8

Beste Adriane, dank je wel voor het mooie gesprek en de beelden die je doorkreeg. Het klopte allemaal ik voel me nu sterker dankzij jou. Hartegroet, Tonnie

Bekijk alle beoordelingen van Adriane
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen

Rudolf - 23 maart 2020

Beoordeling: 9

Beste Lina, ik wil jou bedanken voor onze gesprekken, alles wat jij hebt gezegd is uitgekomen, sommige dingen hadden wel wat tijd nodig, zoals jij ook hebt gezegd, boven kennen ze namelijk geen tijd. Je bent een wondervrouw Lina. Groetje, Rudolf

Bekijk alle beoordelingen van Lina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen

Marcel - 23 maart 2020

Beoordeling: 8

Wauw wat een gesprek heb ik net met je gehad Linde. Je wist alles goed te omschrijven en me op de juiste punten te wijzen. Dank je wel. Je bent een echte topper. Groet, Marcel

Bekijk alle beoordelingen van Linde
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen

Thierry - 23 maart 2020

Beoordeling: 8

Hoi Michelle, heel erg bedankt voor jouw raadgeving. Mooie inzichten heb je. Je bent een echte aanrader. Groet, Thierry

Bekijk alle beoordelingen van Michelle
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen

Nienke - 23 maart 2020

Beoordeling: 10

Gerard en Hannelore, jullie zijn mijn grote steun en toeverlaat. Heb altijd geweldige consulten bij jullie altijd even krachtig en standvastig bij al jullie uitspraken. Jullie geven mij zoveel kracht en vertrouwen tijdens het gesprek. Dank, dank, dank. Liefs, Nienke

Bekijk alle beoordelingen van Gerard en Hannelore
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen

Bianca - 23 maart 2020

Beoordeling: 9

Lieve Ortestis, ik heb een heel fijn gesprek met je mogen hebben. Je hebt mij weer nieuwe inzichten gegeven. Je laat mij vooral ook zelf nadenken i.p.v. meteen het antwoord te geven. Door ons fijne gesprek heb ik keuzes kunnen maken in het leven die niet makkelijk waren maar toch moesten gebeuren. Ik kan je niet vaak genoeg bedanken. Liefs, Bianca

Bekijk alle beoordelingen van Ortestis
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen

Joost - 23 maart 2020

Beoordeling: 9

Super mooi consult gehad met Chloë. Ik heb zeker vertrouwen in jouw voorspellingen. zoals je eerder hebt gezegd komen de mooie dagen. Ik maak het nu allemaal mee. En juist hierom verdien je meer dan alleen deze reactie. Super veel liefde voor jou, Joost

Bekijk alle beoordelingen van Chloë
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen

Bettina - 23 maart 2020

Beoordeling: 9

Dank je wel voor het gesprek Branko, het was gelijk vertrouwd. Je wist dingen zonder veel informatie en sloeg de spijker op zijn kop. Je wist mij prima te beschrijven. Dank je wel voor de ondersteuning en het zetje in de rug. Ik ga met positiviteit verder. Liefs, Bettina

Bekijk alle beoordelingen van Branko
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen

[message]