Klantervaringen

Joost - 08 juli 2020

Beoordeling: 8

Het komt zoals ze heeft voorspeld. Ze beantwoord ook precies hetgeen waar je mee zit en dit zonder het soms te benoemen. Dank je wel Reneé. Groetjes, Joost

Bekijk alle beoordelingen van Reneé
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen

Martie - 08 juli 2020

Beoordeling: 9

Adriane is een echte topper. Lieve vrouw en krijgt erg veel herkenbare en bruikbare informatie door. Heel mooi om te zien hoe zij haar gave gebruikt om andere mensen te helpen. Groet, Martie

Bekijk alle beoordelingen van Adriane
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen

Yvette - 08 juli 2020

Beoordeling: 9

Lieve Palladis, je laat mensen op een positieve en andere manier kijken naar je eigen ik, je geeft ze inzichten waarmee je verder kunt. Dank daarvoor. Liefs, Yvette

Bekijk alle beoordelingen van Palladis
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen

Achmed - 07 juli 2020

Beoordeling: 8

Hallo Lina, de voorspelling die jij onlangs voor mij hebt gedaan is uitgekomen. Ze komt bij mij terug, niet morgen al maar we hebben goede afspraken gemaakt en ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Groet, Achmed

Bekijk alle beoordelingen van Lina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen

Wieteke - 07 juli 2020

Beoordeling: 9

Lieve Linde, eigenlijk is er maar één woord van toepassing op jou en dat is 'superwoman', zo blij met jou je weet me iedere keer weer te raken. Liefs, Wieteke

Bekijk alle beoordelingen van Linde
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen

Nel - 07 juli 2020

Beoordeling: 8

Lieve Michelle, bedankt voor alles, de troostende woorden, de inzichten, de hoop die jij mij gegeven hebt het heeft mij ontzettend goed gedaan. Ik kan nu weer positief de toekomst in gaan kijken. Liefs, Nel

Bekijk alle beoordelingen van Michelle
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen

André - 06 juli 2020

Beoordeling: 8

Hallo Gerard en Hannelore, een droomkoppel zijn jullie, had nooit verwacht dat jullie zo accuraat zouden zijn in jullie voorspellingen, neem mijn petje voor jullie af. Groet, André

Bekijk alle beoordelingen van Gerard en Hannelore
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen

Marietje - 06 juli 2020

Beoordeling: 9

Hoi Chloë, jouw engelen moeten wel hele bijzondere wezens zijn. Ze hebben mij in ieder geval goed nieuws gebracht en ik ben zo blij als een klein kind daarmee. Ik dank je uit het diepste van mijn hart. Liefs, Marietje

Bekijk alle beoordelingen van Chloë
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen

Greetje - 06 juli 2020

Beoordeling: 9

Lieve Ortestis, wat een top medium ben jij, al jouw voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen, heeft mij weer een hele andere kijk gegeven op mijn toekomst. Dank je wel. Liefs, Geertje

Bekijk alle beoordelingen van Ortestis
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen

Bertrand - 05 juli 2020

Beoordeling: 8

Hallo Mieke, tijdens ons laatste gesprek vertelde jij mij dat ik mijn ogen en oren goed open moest houden omdat er mensen waren die niet veel goeds in zin hadden, en je had gelijk. Gelukkig was ik er dankzij jou op voorbereid. Dank daarvoor. Groet, Bertrand

Bekijk alle beoordelingen van Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen

[message]