Klantervaringen

Mientje - 13 januari 2020

Beoordeling: 8

Je bent de beste je hebt mij weer zo goed geholpen. Bedankt weer voor het fijne consult. Lieve groetjes, Mientje

Bekijk alle beoordelingen van Adriane
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen

Eelco - 13 januari 2020

Beoordeling: 9

Hoi Palladis, je hebt me in het verleden al eens eerder geholpen met vele dingen en je voorspellingen waren ook behoorlijk raak. Ik wilde je daar alsnog voor bedanken. Groet, Eelco

Bekijk alle beoordelingen van Palladis
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen

Marina - 13 januari 2020

Beoordeling: 8

Hoi Lina, bedankt voor je eerlijkheid en de hulp die je mij gaf. Tot binnenkort. Groetjes, Marina

Bekijk alle beoordelingen van Lina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen

Adranatje - 13 januari 2020

Beoordeling: 8

Lieve Linde, bedankt voor alles je bent een kanjer en ik heb weer zin in het leven na wat er is gebeurd. Je hebt mij en mijn gezin heel goed geholpen dank je wel. Liefs, Adranatje

Bekijk alle beoordelingen van Linde
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen

Marloes - 13 januari 2020

Beoordeling: 9

Dank je wel voor het gesprek Michelle, het was gelijk vertrouwd. Je wist dingen zonder teveel informatie en sloeg de spijker op zijn kop. Je wist mij prima te beschrijven. Dank je we voor de ondersteuning en het zetje in de rug. Ik ga met een positief gevoel verder. Liefs, Marloes

Bekijk alle beoordelingen van Michelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen

Barbara - 13 januari 2020

Beoordeling: 9

Gerard en Hannelore, ik ben nog steeds onder de indruk wat zijn jullie goed, en wat jullie hebben verteld dat klopt helemaal jullie zijn echt een aanrader. Liefs, Barbara

Bekijk alle beoordelingen van Gerard en Hannelore
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen

Dennis - 13 januari 2020

Beoordeling: 8

Een aantal weken geleden met Ortestis gesproken, was een duidelijk en goed antwoord. Ik haar daarvoor dank zeggen je hebt me zeker een stuk op weg geholpen. Groet, Dennis

Bekijk alle beoordelingen van Ortestis
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen

Liesje - 13 januari 2020

Beoordeling: 8

Lieve Kathleen, je hebt me aan het denken gezet met jouw inzichten. En daarvoor wil je bedanken. Liefs, Liesje

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen

Alexis - 13 januari 2020

Beoordeling: 8

Joël je hebt me zoveel dingen verteld over mijn verleden ik ben nog steeds onder de indruk. Je hebt me verteld dat ik dat moet loslaten dat ga ik zeker proberen. Liefs, Laura

Bekijk alle beoordelingen van Joël
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen

Dora - 13 januari 2020

Beoordeling: 9

Super fijn gesprek gehad. Eerlijke antwoorden. Echt iets om over na te denken. Eindelijk bevestiging van wat ik ergens al wel wist. Liefs, Dora

Bekijk alle beoordelingen van Yanis
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen

mediumastro.be

mediumastro.be

Wilt u gemakkelijker toegang tot deze website?

Voeg het toe aan uw desktopapparaat.

[message]