Klantervaringen

Dolores - 20 augustus 2019

Beoordeling: 10

Wout super jou gesproken te hebben je wist alles heel zuiver te voelen. Wij spreken elkaar zeker nog eens nu afwachten wat Pieter gaat doen. Maar super ben je xxx

Bekijk alle beoordelingen van Wout
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen

Carolien - 20 augustus 2019

Beoordeling: 10

Net met Margaux gesproken. Wauw! Ze geeft je in een paar minuten een waterval van informatie over je situatie. En ik was echt verbaasd over hoe ontzettend veel ze weet en dingen ziet. Echt de moeite waard!

Bekijk alle beoordelingen van Margaux
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen

Helen - 20 augustus 2019

Beoordeling: 10

Lieve Palladis, dank je voor de mooie kaartlegging. Je kreeg meteen alle informatie door van mijn vriend en onze relatie. Ook de omstandigheden in onze relatie zag je direct. Heel mooi kan je zijn gevoelens omschrijven. Je bent echt top!

Bekijk alle beoordelingen van Palladis
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen

John - 20 augustus 2019

Beoordeling: 10

Hoi Nolan, een top consult! Je kon mijn relatie zo goed omschrijven. Ook mijn vriendin, haar emoties, karakter en ook haar gevoelens voor mij. Je voelde ook waar haar blokkades lagen. Een top consult! Dank je ook voor fijne en bijzondere woorden en je fijne en bijzondere gesprek. Groet, John

Bekijk alle beoordelingen van Nolan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen

Bram - 20 augustus 2019

Beoordeling: 10

Heb een aantal weken geleden met Joël gesproken was een duidelijk en goed gesprek, kreeg goede antwoorden op de vragen die ik stelde. Je bent super Joël. Dank je wel..

Bekijk alle beoordelingen van Joël
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen

Lucas - 20 augustus 2019

Beoordeling: 10

Nicolas jij bent super heb jou gisteren gesproken. En je vertelde me over mijn gezin en al. Alles wat je zei klopte helemaal. Jij bent een aanrader voor een ieder wat een goed oprecht medium ben jij. Ben blij dat ik eindelijk een goed medium ben tegengekomen. Warme groet, Lucas...

Bekijk alle beoordelingen van Nicolas
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen

Alida - 20 augustus 2019

Beoordeling: 10

Zonet met Reneé gesproken, ben meer dan zeer tevreden met Reneé, een hele fijne vrouw met een erg betrouwbaar gevoel. Alles klopte over mijn verleden en heden, de toekomst is afwachten. Een echte aanrader. Bedankt voor alles...

Bekijk alle beoordelingen van Reneé
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen

Rosina - 20 augustus 2019

Beoordeling: 10

Adriane je hebt me zoveel dingen vertelt over mijn verleden ik ben nog steeds onder de indruk je hebt me verteld dat ik dat moet loslaten dat ga ik zeker proberen. Liefs, Rosina

Bekijk alle beoordelingen van Adriane
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen

Claudia - 19 augustus 2019

Beoordeling: 10

Beste Linde, ik wil me graag aansluiten bij alle positieve getuigenissen hier - ik vond onze chats heel verhelderend, rustgeven, gaf me moed en vertrouwen en de eerste kleine voorspellingen waren helemaal juist. Dank u wel, Claudia

Bekijk alle beoordelingen van Margaux
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen

Celeste - 19 augustus 2019

Beoordeling: 10

Wat een mooie reading! Kan tot kern komen en weet gelijk wat er aan de hand is. Seppe is een aanrader ben heel tevreden. Heb echt een fijn consult gehad! Ze weet direct te bemoeien wie hoe die persoon is en wat er gezegd word hoe iemand denkt en voelt en ook vooral toekomst gericht heel mooi hoor ik ben blij. Dank je Seppe

Bekijk alle beoordelingen van Seppe
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen

[message]