Klantervaringen

Thabita - 11 oktober 2019

Beoordeling: 10

Hoi Clemence, een paar woorden "je bent echt super". Tot snel. Liefs, Thabita

Bekijk alle beoordelingen van Clemence
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen

Troost - 11 oktober 2019

Beoordeling: 9

Hoi Raphaël, je bent een super consulent, ik kan weer verder met mijn leven. Jouw inzichten waren heel bijzonder. Liefs, Troost

Bekijk alle beoordelingen van Raphaël
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen

Elleke - 11 oktober 2019

Beoordeling: 10

Lieve Linde, wat een rust en liefde breng je, jouw steun en inzichten voelen echt als een warme deken. Jij bent echt een engel. Lieve groet, Elleke

Bekijk alle beoordelingen van Linde
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen

Anoniem - 11 oktober 2019

Beoordeling: 10

Het is ontzettend fijn om met Yanis te praten. Hij is direct en geeft je eerlijk antwoord op jouw vragen ook al is de uitkomst niet altijd wat jij hoopt. Groet, A

Bekijk alle beoordelingen van Yanis
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen

JS - 11 oktober 2019

Beoordeling: 10

Hi Reneé, het voelt zo goed aan en je bent super eerlijk tijdens een gesprek. Ik raad jou zeker aan bij iedereen. Groetjes, JS

Bekijk alle beoordelingen van Reneé
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen

Machteld - 11 oktober 2019

Beoordeling: 10

Hallo Emma, harstikke bedankt voor jouw steun die je mij gaf in die moeilijke periode in mijn leven. Lieve groet, Machteld

Bekijk alle beoordelingen van Emma
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen

Jill - 11 oktober 2019

Beoordeling: 10

Hallo Seppe, super en bedankt voor het weghalen van de negatieve energie bij mij. Liefs, Jill

Bekijk alle beoordelingen van Seppe
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen

Floor - 11 oktober 2019

Beoordeling: 9

Hallo Wout, ben erg blij met jouw onverwachte antwoorden. Ik heb nu weer vertrouwen in de toekomst. Liefs, Floor

Bekijk alle beoordelingen van Wout
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen

Piet - 11 oktober 2019

Beoordeling: 9

Je bent echt een kanjer Margaux, ben nog niet eerder zo goed geholpen. Groet, Piet

Bekijk alle beoordelingen van Margaux
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen

Jantien - 11 oktober 2019

Beoordeling: 9

Hoi Palladis, die tarotkaartlegging en de tips die je me daarbij gaf super, ik ga er direct mee aan de slag. Liefs, Jantien

Bekijk alle beoordelingen van Palladis
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen

[message]