Klantervaringen

Lenie - 09 september 2021

Beoordeling: 9

Hallo Reneé, heel bijzonder hoe je zonder ook maar iets te vragen beide mannen typeerde. Dank je wel voor alle steun die ik heb gekregen. Het heeft me uiteindelijk rust gegeven. Lieve groetjes, Lenie

Bekijk alle beoordelingen van Reneé
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen

Eva - 09 september 2021

Beoordeling: 9

Aangenaam verrast door deze vrouw. Palladis gaf mij verheldering en rust mijn dank daarvoor is groot. Liefs, Eva

Bekijk alle beoordelingen van Palladis
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen

Melanie - 09 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Adriane, echt super dat je even tijd voor mij had. Zoveel dingen die eruit kwamen die klopten. Ik dank je echt voor de inzichten je bent echt een aanrader voor iedereen. Liefs, Melanie

Bekijk alle beoordelingen van Adriane
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen

Erika - 08 september 2021

Beoordeling: 8

Hoi Lina, je bent de beste je hebt mij weer zo goed geholpen, bedankt weer voor het fijne consult. Lieve groetjes, Erika

Bekijk alle beoordelingen van Linde
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen

Amira - 08 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Lina, bedankt voor het mooie consult. Ik vond je heel precies en ik vond het ook fijn dat je eerlijk was. De dingen die je zei waren heel herkenbaar en konden andere ook niet weten. Maar jij kon het wel. Er is inderdaad meer tussen hemel en aarde. Groetjes, Amira

Bekijk alle beoordelingen van Lina
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen

Henk - 08 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Michelle, dank je wel voor alles. Ik ben je enorm dankbaar voor wat jij voor mij hebt gedaan. Die slechte negativiteit voel ik niet meer, het heeft allemaal geholpen ik voel voel me weer top. Groet, Henk

Bekijk alle beoordelingen van Michelle
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen

Arnold - 07 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Michelle, de eerste ervaring die ik met jou heb gehad heb ik als uitermate positief gevoeld. Kreeg hele duidelijke antwoorden op mijn vragen. Ook een gouden raad die ik zeker op zal volgen. Groetjes, Arnold

Bekijk alle beoordelingen van Michelle
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen

Jasmijn - 07 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Gerard en Hannelore, het was en eerlijke en duidelijke kaartlegging. Alles wat jullie zeiden klopte. Ik kom in de toekomst zeker weer terug. Groetjes, Jasmijn

Bekijk alle beoordelingen van Gerard en Hannelore
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen

Hilde - 07 september 2021

Beoordeling: 9

Hallo Chloë, ik wilde jou nogmaals bedanken voor het gesprek, het heeft mij rust gegeven in mijn hoofd. Lieve groetjes, Hilde

Bekijk alle beoordelingen van Chloë
8.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen

Juultje - 06 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Ortestis, je hebt alles nauwkeurig verteld en alles klopte. Je hebt alles bevestigd wat mijn gevoel eerder al aangaf. Je bent echt een aanrader. Liefs, Juultje

Bekijk alle beoordelingen van Ortestis
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen