Klantervaringen

Omar - 18 mei 2022

Beoordeling: 10

Kathleen ik ben jou zo dankbaar voor de mooie uitspraken die jij hebt gedaan, dat alles op zijn pootjes terecht zou komen en dat is ook daadwerkelijk gebeurd. Liefs, Omar

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen

Joke - 18 mei 2022

Beoordeling: 10

Jij bent en blijft mijn toppertje Ortestis. Er is geen medium die mij zo goed heeft geholpen de laatste tijd, ben bijna weer de oude en daar gaat het toch om. Liefs, Joke

Bekijk alle beoordelingen van Ortestis

9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 149 beoordelingen

Sjaak - 18 mei 2022

Beoordeling: 10

Hoi Mieke, het is al enige tijd geleden dat wij elkaar hebben gesproken, maar toch wilde ik jou laten weten dat het mij enorm goed heeft gedaan. Tot snel. Groet, Sjaak

Bekijk alle beoordelingen van Mieke

9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen

Lianne - 17 mei 2022

Beoordeling: 10

Bedankt voor het luisterende oor en de duidelijke en directe adviezen Walter. Deze hebben mij veel inzicht gegeven. Liefs, Lianne

Bekijk alle beoordelingen van Walter

9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen

Dotte - 17 mei 2022

Beoordeling: 10

Dank je wel voor de mooie en duidelijke reading Kirsten. Je staat altijd voor me klaar, geeft me goed advies en inzichten. Zeker een aanrader voor iedereen. Liefs, Dotte

Bekijk alle beoordelingen van Kirsten

9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen

Femke - 17 mei 2022

Beoordeling: 10

Ik net een heel fijn en rustgevend gesprek gehad met Sebastian. En daarnaast een paar mooie boodschappen gehad. Dank je wel. Liefs, Femke

Bekijk alle beoordelingen van Sebastian

9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen

Monisue - 17 mei 2022

Beoordeling: 9

Ze is heel goed in haar werk !!

Bekijk alle beoordelingen van Reneé

9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen

Liz - 16 mei 2022

Beoordeling: 10

Je bent een topper Lieke. Super bedankt, niet normaal wat jij allemaal ziet met geen informatie van mijn kant. Super helder en direct. Buiten dat ze je in je kracht zet en het een lieverd is. Liefs, Liz

Bekijk alle beoordelingen van Lieke

9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen

Sissy - 16 mei 2022

Beoordeling: 10

Altijd fijn om even met jullie te praten. Jullie hebben mij weer gerustgesteld. Jullie werken zuiver en integer, en zijn duidelijk hoog paranormaal begaafd. Dank jullie wel. Liefs, Sissy

Bekijk alle beoordelingen van Dennis & Michael

9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen

Lex - 16 mei 2022

Beoordeling: 10

Dank je wel Reggie voor de steun en altijd mooie en integere antwoorden. Groet, Lex

Bekijk alle beoordelingen van Reggie

9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen