Klantervaringen

Eva - 16 juni 2021

Beoordeling: 8

Hallo Mieke, je hebt me op een liefdevolle manier mooie inzichten gegeven waar ik weer mee verder kan. Je bent eerlijk en voelt de dingen heel zuiver aan. Liefs, Eva

Bekijk alle beoordelingen van Mieke
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen

Fieke - 16 juni 2021

Beoordeling: 8

Hoi Kathleen, dank je wel voor het gesprek. Zonder dat ik jou iets verteld had beschreef je mijn situatie. Alles klopte daarvan. Niet oppervlakkig maar heel treffend en doorgrondend. Jouw advies neem ik zeker ter harte. Groetjes, Fieke

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen

Anne - 16 juni 2021

Beoordeling: 9

Hoi Korban, heel prettig consult met jou gehad, je bent een vriendelijke en eerlijke man die meteen weet hoe hij jou kan helpen. Mocht ik in de toekomst met vragen zitten zal ik zeker weer voor hem kiezen. Lieve groet, Anne

Bekijk alle beoordelingen van Korban
8.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen

Lien - 15 juni 2021

Beoordeling: 9

Hi Lieke, bedankt voor het luisterend oor, jouw wijsheid, advies en je hulp om al mijn gedachten op een rijtje te zetten en daarmee het besef dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen, want jij voelde het ook meteen aan. Tot gauw weer. Liefs, Lien

Bekijk alle beoordelingen van Lieke
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen

Lisette - 15 juni 2021

Beoordeling: 9

Hoi Avélie, ik heb jou nu een paar keer gesproken en dat zijn fijne gesprekken geweest. Je ziet hoe de situatie in elkaar zit en geeft heldere antwoorden. Dank je wel voor jouw hulp en tot gauw. Liefs, Lisette

Bekijk alle beoordelingen van Avélie
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen

Annemieke - 15 juni 2021

Beoordeling: 9

Hoi Edward, bedankt voor het gesprek, alles klopte precies door met je te praten en het feit dat je alles zo goed en zuiver kunt benoemen heeft mij heel goed gedaan. Mijn gevoelens zijn bevestigd en ik kan nu weer verder. Groetjes, Annemieke

Bekijk alle beoordelingen van Edward
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen

Tara - 14 juni 2021

Beoordeling: 9

Hoi Annet & Christiaan, zo net een eye-opener gehad bij jullie. Jullie haalde een detail aan bij mij, dat me diep heeft geraakt. Het klopte helemaal. Ik ga mijn leven op jullie advies helemaal anders inrichten. Dank jullie wel. Liefs Tara

Bekijk alle beoordelingen van Annet & Christiaan
8.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen

Rose - 14 juni 2021

Beoordeling: 9

Hoi Margaux, ik heb al meerdere keren met jou gesproken, je luistert altijd goed, geeft wijs advies en zegt altijd precies hoe het zit. Als er iets is waarvan ik de oorzaak of oplossing niet kan zien, weet jij deze aan te wijzen. Ik kan op jou vertrouwen. Je bent mijn held. Liefs, Rose

Bekijk alle beoordelingen van Margaux
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen

Lea - 14 juni 2021

Beoordeling: 8

Hoi Alix, je bent een aardige vrouw en geeft duidelijke en oprechte antwoorden. Ik heb veel aan ons gesprek gehad en je zei ook dingen die je echt niet kon weten. Liefs, Lea

Bekijk alle beoordelingen van Alix
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen

Babette - 13 juni 2021

Beoordeling: 9

Hi Zelia & Yamal, scherp en correct. Wat jullie vertellen is allemaal zo simpel alsof het niets is. De inzichten die ik van jullie krijg zijn duidelijk en ik maak er ook veelvuldig gebruik van. Mijn dank is oneindig. Lieve groet, Babette

Bekijk alle beoordelingen van Zelia & Yamal
8.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen