Klantervaringen

Dewi - 24 november 2021

Beoordeling: 9

Gewoon goed, pikken de dingen prima op. Kon mij in alles vinden wat ze zeiden. Sommige situaties zijn lastig maar die moet je over je heen laten komen. Ik weet dat de oplossing eraan komt. Liefs, Dewi

Bekijk alle beoordelingen van Zelia & Yamal
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen

Rina - 24 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Yanis, ik ben blij dat ik toch contact met jou heb gezocht maar ik weet nu dat ik er goed aan heb gedaan. Ik vertrouw jouw blindelings. Waar anderen het op hadden gegeven, heb jij meer licht gebracht. Dank je wel ik ben je dankbaar. Liefs, Rina

Bekijk alle beoordelingen van Yanis
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen

Christina - 24 november 2021

Beoordeling: 9

Zo'n fijn mediumkoppel, geven mij altijd weer een rustig gevoel en ze hebben het altijd bij het rechte eind in mijn beleving. Mijn toppertjes. Liefs, Christina

Bekijk alle beoordelingen van Yolanthe & Yoshi
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen

Wendy - 23 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Nora, je doet het prima en we hebben zeker concrete en duidelijke antwoorden gekregen en het is ongelooflijk hoe je de dingen juist kan benoemen. Ik kom zeker weer bij jou terug. Groetjes, Wendy

Bekijk alle beoordelingen van Frederique
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen

Sonja - 23 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Elaine, ik ben dankbaar voor de inzichten die ik van jou heb gehad. Jouw oprechte begeleiding en de tijd die je vrijmaakte voor mij. Liefs, Sonja

Bekijk alle beoordelingen van Elaine
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 116 beoordelingen

Heidi - 23 november 2021

Beoordeling: 9

Hallo Branko, je wist zoveel te vertellen echt heel erg goed, dingetjes die je absoluut niet kon weten van mij en toch zag jij ze allemaal. Je hebt echt een gave. Groetjes, Heidi

Bekijk alle beoordelingen van Branko
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen

Anoniem - 22 november 2021

Beoordeling: 10

De beste medium waar ik al mee gesproken heb. Lieve Johannes deze gesprekken vergeet ik nooit meer en jou als warm / eerlijke persoon zal ik voor mijn leven lang bewaren in mijn hart want jij hebt mij weer op het juiste spoor gebracht. Bedankt! Liefs T.

Bekijk alle beoordelingen van Johannes
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen

Roelof - 22 november 2021

Beoordeling: 8

Hoi Raphaël, het was verfrissend om met een man te praten en ik heb je raad ter harte genomen. Dank je wel, ik voel me zoveel beter. Groet, Roelof

Bekijk alle beoordelingen van Raphaël
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen

Amarinde - 22 november 2021

Beoordeling: 9

Hallo Nora, je hebt me echt geholpen om er voor mij te zijn toen ik jou het hardst nodig had. Het was een heel fijn gesprek je hebt mij ogen wederom geopend. Liefs, Amarinde

Bekijk alle beoordelingen van Nora
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen