Klantervaringen

Vera - 06 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Kathleen, je hebt zoveel geduld en je gaat er zo diep in met je gevoel. Voor mij ben jij een engel. Je hebt me door een hele vervelende periode heen getrokken. Dank je wel met heel mijn hart. Liefs, Vera

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen

Gerrit - 06 september 2021

Beoordeling: 8

Hallo Mieke, bedankt voor het aangename gesprek. Ik wacht met spanning af, al je mooie voorspellingen liegen er niet om. We spreken elkaar snel weer. Groet, Gerrit

Bekijk alle beoordelingen van Mieke
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen

Jeanette - 05 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Lieke, ik straal weer helemaal na een consult met jou. Eerlijk, recht door zee en laat dingen even uit een ander perspectief zien. Super, dank je wel. Liefs, Jeanette

Bekijk alle beoordelingen van Lieke
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen

Ilse - 05 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Korban, jouw woorden hebben mij getroost. Een fijn warm gevoel kreeg ik van ons gesprek. Het geloof in mezelf is versterkt daardoor. Liefs, Ilse

Bekijk alle beoordelingen van Korban
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen

Mark - 05 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Dennis & Michael, bedankt voor de fijne woorden, dat geeft mij vertrouwen in de toekomst. Loslaten en goed voor mezelf zorgen dat is de boodschap. Groetjes, Mark

Bekijk alle beoordelingen van Dennis & Michael
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen

Josje - 04 september 2021

Beoordeling: 9

Hallo Annet & Christiaan, zuiver, liefdevol, oprecht en jullie gaven zijn goud waard. Enorm goed en liefdevol hoe jullie mij konden vertellen over mijn proces. En het klopte ook nog eens helemaal. Groetjes, Josje

Bekijk alle beoordelingen van Annet & Christiaan
8.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen

Mischa - 04 september 2021

Beoordeling: 9

Hallo Edward, jij was echt de enige die het bij het rechte eind heeft gehad. Zo super mooi. Dank je wel. Liefs, Mischa

Bekijk alle beoordelingen van Edward
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen

Patrick - 04 september 2021

Beoordeling: 9

Zojuist met Avélie gesproken. Je bent een vrouw met een warme uitstraling. Je vraagt niet veel informatie vooraf. Ik kreeg het idee dat je eerst de kaarten consulteert en vervolgens met haar paranormale gave dit specificeert, onderbouwt en uitdiept. Ik kan haar echt aanbevelen. Groet, Patrick

Bekijk alle beoordelingen van Avélie
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen

Brian - 03 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Annet & Christiaan, vorige week met jou gesproken. Jullie hebben de kaarten voor mij gelegd. En zagen dat ik niet zonder werk kom te zitten. Als de voorspelling uitkomt laat ik het jullie weten. Groetjes, Brian

Bekijk alle beoordelingen van Annet & Christiaan
8.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen

Natasja - 03 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Margaux, je hebt alles nauwkeurig verteld en alles klopte. Je hebt alles bevestigd wat mijn gevoel al eerder aangaf. Je bent een echte aanrader. Groetjes, Natasja

Bekijk alle beoordelingen van Margaux
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen