Klantervaringen

Pru - 21 november 2021

Beoordeling: 9

Na lange tijd Nolan weer gesproken. Het voelde heel goed aan. Zeker een aanrader. Dank je wel voor de bevestiging. Groetjes, Pru

Bekijk alle beoordelingen van Nolan
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen

Vanessa - 21 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Mathilda, je blijft bij wat je ziet. Je zei ook dat het geen einde was maar een nieuw begin op relatie gebied en dat klopt. Liefs, Vanessa

Bekijk alle beoordelingen van Mathilda
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen

Joanneke - 21 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Pauline, je bent de liefste zoveel geduld. Je bent er altijd en niets is jou teveel. Dank je wel ik ben heel benieuwd wat er op mijn pad gaat komen. Liefs, Joanneke

Bekijk alle beoordelingen van Pauline
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen

Hannie - 20 november 2021

Beoordeling: 9

In een woord gezegd je bent fantastisch, je hebt zaken voorspeld die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Mijn dank is groot. Liefs, Hannie

Bekijk alle beoordelingen van Jerome
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen

Maaike - 20 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Johannes, wat een mooie boodschappen heb ik weer van jou doorgekregen. Helder en direct, top. Wellicht tot snel. Groetjes, Maaike

Bekijk alle beoordelingen van Johannes
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen

Co - 20 november 2021

Beoordeling: 9

Je hebt mij over een heel ingewikkeld vraagstuk een heel eerlijk, duidelijk en helder antwoord gegeven. Zonder omwegen, recht door zee. Dank je wel daarvoor Nicolas. Liefs, Co

Bekijk alle beoordelingen van Nicolas
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen

Annemie - 20 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Clemence, super gesprek weer met jou gehad. Elke keer weer heb je helemaal gelijk. Vooral jouw eerlijkheid en directheid zijn zo fijn. Ik hou je op de hoogte uiteraard. Liefs, Annemie

Bekijk alle beoordelingen van Clemence
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen

Lotje - 20 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Emma, ons gesprek was enorm verhelderend. Je hebt haarscherp inzicht in mijn situatie. Ik voel mezelf alweer een stuk lichter. Liefs, Lotje

Bekijk alle beoordelingen van Emma
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen

Kathie - 18 november 2021

Beoordeling: 10

Hoi Reneé, je las mijn kaarten vanuit een meelevende positie die me meteen op mijn gemak stelde, en wat je vertelde klopte volledig met wat zich in mijn realiteit afspeelt. Groetjes, Kathie

Bekijk alle beoordelingen van Reneé
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 118 beoordelingen