Klantervaringen

Julia - 03 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Joël, zo zuiver en inspirerend niet zweverig maar down to earth, je had het tot nu toe bij het rechte eind. Ik ben erg tevreden dank voor je onvoorwaardelijke steun. Liefs, Julia

Bekijk alle beoordelingen van Joël
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen

Rieke - 02 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Wout, jij bent echt heel goed in aanvoelen en dat verstrek jij met de kaarten. Jouw inzichten zijn erg raak en juist. Je bent echt een topper. Liefs, Rieke

Bekijk alle beoordelingen van Wout
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen

Dora-lie - 02 september 2021

Beoordeling: 8

Hallo Zelia & Yamal, scherp en liefdevol dat zijn jullie. Precies wat ik nodig heb. Bedankt. Groetjes, Dora-lie

Bekijk alle beoordelingen van Zelia & Yamal
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen

Femke - 02 september 2021

Beoordeling: 9

Hallo Yolanthe & Yoshi, bedankt voor het mooie consult. Ik ga echt proberen om er meer vertrouwen in te hebben dat het goedkomt. Lieve groetjes, Femke

Bekijk alle beoordelingen van Yolanthe & Yoshi
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen

Fietje - 01 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Branko, hele fijne gesprekken met deze man gehad. Heldere en wijze woorden waardoor je meer kracht krijgt. Dank voor alles. Liefs, Fietje

Bekijk alle beoordelingen van Branko
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen

Ryan - 01 september 2021

Beoordeling: 9

Hi Frederique, het was verfrissend om met jou te praten, en ik heb jouw raad ter harte genomen. Dank je wel, ik voel me zoveel beter. Groet, Ryan

Bekijk alle beoordelingen van Frederique
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen

Jos - 01 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Yanis, bedankt voor het gesprek. Heb even mijn hart kunnen luchten. Hoop dat ik hierdoor weer een beetje meer kracht heb gekregen om alles goed te gaan doen en ook in de toekomst. Groet, Jos

Bekijk alle beoordelingen van Yanis
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen

Trudy - 31 augustus 2021

Beoordeling: 8

Hoi Elaine, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt helemaal goed met alles wat je vertelde. Lieve groetjes, Trudy

Bekijk alle beoordelingen van Elaine
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen

An - 31 augustus 2021

Beoordeling: 8

Hallo Nora, jij was de enige die het bij het juiste eind heeft gehad. Zo super mooi, hartelijk dank voor alles. Groetjes, An

Bekijk alle beoordelingen van Nora
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 101 beoordelingen

Marieke - 31 augustus 2021

Beoordeling: 9

Hi Raphaël, zuiver, liefdevol, oprecht en een gave van goud. Zo enorm goed en liefdevol hoe jij mij kon vertellen over mijn proces. Dank je wel lieve man. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst. Groetjes, Marieke

Bekijk alle beoordelingen van Raphaël
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen