Klantervaringen

Geertje - 18 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Aline, top reading gehad, zeer aangenaam persoon die recht op de feiten zit, ik ben erg tevreden, ga zo door. Liefs, Geertje

Bekijk alle beoordelingen van Aline
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen

Mick - 18 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Estelle, dank je wel voor de fijne en behulpzame tips die ik van jou heb gekregen. Je kon precies vertellen waar mijn pijn zit zonder dat ik dit had verteld. Groet, Mick

Bekijk alle beoordelingen van Estelle
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen

Rosanne - 17 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Adriane, ik heb regelmatig contact met jou, en ik wilde je eindelijk eens bedanken voor de fijne gesprekken die wij altijd samen hebben, je hebt voor alles een goede oplossing. Je bent echt mijn toppertje. Liefs, Rosanne

Bekijk alle beoordelingen van Adriane
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen

Erwin - 17 november 2021

Beoordeling: 9

Bedankt voor het fijne gesprek, bedankt voor de openhartigheid. Ik heb nu de moed om door te gaan met datgene waar ik al langer mee bezig ben Groet, Erwin

Bekijk alle beoordelingen van Lina
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen

Rietje - 17 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Palladis, je bent recht door zee, iemand met veel levenservaring en het hart op de juiste plek, dat is precies wat ik nodig heb. Liefs, Rietje

Bekijk alle beoordelingen van Palladis
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen

Anna - 16 november 2021

Beoordeling: 9

Hi Linde, ik hoefde niets te zeggen je begon vanzelf alles te vertellen. Alles viel op zijn plaats. Ik heb er alle vertrouwen in dat alles goed gaat komen. Liefs, Anna

Bekijk alle beoordelingen van Linde
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen

Pascalle - 16 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Michelle, je bleef steeds zeggen er komt een nieuwe man op je pad en die is goed voor je, bij deze wil ik zeggen hij is top en zo lief. Je bent een toppertje. Liefs, Pascalle

Bekijk alle beoordelingen van Michelle
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen

Elsbeth - 16 november 2021

Beoordeling: 9

Ik ben erg onder de indruk, wat zijn jullie ontzettend goed. De dingen die jullie zien zijn haarscherp. En het is heel bijzonder wat voor informatie jullie uit de kaarten krijgen. Groetjes, Elsbeth

Bekijk alle beoordelingen van Gerard en Hannelore
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen

Ansje - 15 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Ortestis, je bent altijd aangenaam en vriendelijk. Je bent ook enorm duidelijk en geeft snel antwoord op een vraag. Je bent echt een aanrader. Liefs, Ansje

Bekijk alle beoordelingen van Ortestis
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen

Rianne - 15 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Chloë, ik heb jou al meerdere keren om raad gevraagd. Je weet me telkens gerust te stellen en je blijft erbij dat het in orde komt op liefdesvlak. Bedankt voor het verhelderende gesprek. Lieve groetjes, Rianne

Bekijk alle beoordelingen van Chloë
8.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen