ID: 77
Online
Estelle

Gaven

 • Helderziend
 • Foto reading
 • Tarot

Ik zal met jou tarotkaarten trekken of mijn psychische krachten gebruiken om een foto te lezen van jou of iemand dichtbij jou, om zo jouw toekomst te voorspellen. Tarotkaarten geven jou de informatie en wijsheid die jij nu nodig hebt. Kaarten leggen versterkt de intuïtie en de verbinding met universele kennis. Vertrouw dus op jezelf, twijfel niet aan jezelf want de engelengidsen leiden jou.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Toekomstvoorspelling, liefde, relaties, carriere en vorige levens. Let op! Vergeet niet dat niets vaststaat en zelfs tarotkaarten en helderziendheid kunnen jouw toekomst niet 100% voorspellen omdat jouw toekomst is opgebouwd door jouw eigen vrije wil, jouw gedachten en jouw acties. Mijn helderzienheid zal jou echter het pad tonen wat jij op dit moment bewandelt en jou tot gids zijn.

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Estelle

Klantervaringen

 • Iris - 20 maart 2019

  Beoordeling: 10

  Lieve Estelle, veel troost en steun heb ik ervaren door de sessie die ik samen met mijn zus had bij jou. Het heeft voor mij zaken verduidelijkt waardoor het rouwproces bij mij beter verloopt. Ik weet nu zeker dat het leven na de dood verder doorgaat. Het voelt nu minder afgesneden. Fijn dat je zo aards en vol humor bent tijdens de sessie! Lieve groet, Iris

 • Franka - 11 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Lieve Estelle, jij gaf aan dat de contacten in het NU liggen met hem!! En wat gebeurd er tijdens dat ik met jou praat... kreeg ik een app van hem. Hoop dat je mooie voorspellingen uitkomen dat de afspraken gaan komen en opvolgen en dat hij een ommekeer gaat maken en zijn gevoelens gaat toegeven...

 • Nathalie - 21 december 2018

  Beoordeling: 9

  Voor mij ben jij zeker een topper. Ik heb jou nu 3x gesproken en iedere keer voel je de situatie haarscherp aan, je kan ook de personen gevoelsmatig precies omschrijven. Ik ben je zeer dankbaar want je hebt voor mij niet alleen de situatie omschreven maar mij laten inzien wat het hogere plan achter deze situatie. Jouw fijne positieve energie voelt voor mij als een enorm steunpunt...

 • Esther - 20 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Estelle, jij bent mijn raadsvrouw, ik vertrouw je, ik ken je nu al een hele tijd jij bent zo bijzonder voor mij!!! Altijd een luisterend oor een genie in het leggen van de kaarten... je bent voor mij een topper en ik hoop je nog veel te mogen benaderen!!! Ik zal mensen zeggen Estelle is een echte aanrader probeer haar eens, anders kom je het nooit te weten...

 • Suzanne - 16 december 2018

  Beoordeling: 10

  Dank je wel Estelle voor het gesprek van gisteren. Nieuwe inzichten die mij even iets anders naar de situatie laten kijken.. Zo moeilijk soms om het zelf te zien als je midden in het tumult zit maar kan er echt wat mee. Ik vind je heel eerlijk en je pakt goed iemands mentale toestand en intenties op met je inzicht en onderbouwing daarbij weet ik gewoon dat jij helemaal juist zit..

 • Paultje - 13 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Estelle, heel erg bedankt voor jouw steun, voorspellingen en inzichten. Ik ben echt blij en opgelucht, en je gaat nog van mij horen. Blijf zo doorgaan de mensen te helpen Estelle, want jij bent een topper!

 • Hella - 12 december 2018

  Beoordeling: 10

  Estelle, altijd recht door zee, geen mooie verhalen maar zaken zien en benoemen zoals ze werkelijk zijn. Je bent een lief mens en een fantastisch medium Estelle..

 • Margaret - 04 april 2018

  Beoordeling: 10

  Alleen een foto gestuurd met mijn geboortedatum. Wauw wat is zij goed zeg!

 • Jessica - 20 januari 2018

  Beoordeling: 10

  Nou, ze slaat de spijker op de kop. Goed hoor

 • Brayn - 06 oktober 2017

  Beoordeling: 10

  Mensen, ik kan jullie vertellen dat ze terecht medium van de week is. Ze maakt echt tijd voor jou en is heel duidelijk. Gaan jullie ook even bij haar kijken?

 • Siamara - 17 augustus 2017

  Beoordeling: 10

  Yes! Ik heb wat ik wou hebben. Leuk om te weten hoe het met mijn voorspelling staat. Zeker de moeite waard.

 • Humberto - 23 april 2017

  Beoordeling: 10

  Dat ze helderziend is dat is duidelijk. Want ze vertelde mij dingen die zij niet had kunnen zien of weten! Top!

 • Meneer van Dam - 09 maart 2017

  Beoordeling: 10

  Ik wou altijd al weten wie mijn beschermengel was. En tot mijn grote verbazing is het mijn overleden vrouw. Estelle heeft zelfs voor mij contact met haar gemaakt. Wat een liefde voelde ik over mij heen komen. Dankjewel.

 • Dwarre - 28 februari 2017

  Beoordeling: 10

  Ik geloofde er niet in. Maar weet wel dat Estelle gewoon goed is! Zeker een aanrader.

 • Belle - 03 februari 2017

  Beoordeling: 10

  Ik vroeg om een tarot kaart en ze gaf nog goede uitleg erbij ook! Dankjewel[message]