Jaxx
ID: 514

Jaxx

Terug naar overzicht


Gaven

  • Lichtgidsen
  • Spiritueel Coach
  • Tarot

Welkom op mijn pagina lief mens, ik ben Jaxx en al op zeer jonge leeftijd was ik mij bewust van mij Telepathische gaven. Door de zeer sterke aangeboren intuïtieve gaven en jarenlange ervaring kan ik jou de inzichten geven over alle zaken die met jou te maken hebben. Ook ben ik een door passie gedreven Spirituele Coach, Koffiedik lezer, Kaartlegger. Ik doe dit werk puur uit Liefde, en geef jou zo een zo zuiver mogelijk antwoord op jouw vragen waardoor jij zuivere Inzichten krijgt. Als het gaat over Relatie of Liefdesproblemen kan ik jou daar in bijstaan als troubleshooter.

Mede door de authentieke wijze waarop ik werk en in het leven sta heb ik snel door waar het probleem zich bevindt en waar er verandering nodig is. Dus neem gerust contact met mij op om te ervaren hoe jouw problemen worden opgelost. Met een Liefdevolle Groet, Jaxx

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Jaxx

Klantervaringen

Jean

Beoordeling : 10

Jaxx heeft voor mij de kaarten gelegd, en dat was zeer interessant.

Lindsay

Beoordeling : 10

Jaxx je krijgt van mij één 10 op 10. Je spreekt vanuit je hart ♥️ & de kaarten waren héél mooi! Je hebt het bijzonder góed informatief allemaal uitgelegd. Alles wat je zegt klopt want het is één déjà vù moment geweest in wat jij mij zei... Héél dankbaar voor. 🫶💖🪁 Waardevolle adviezen van je.

Regina

Beoordeling : 10

Mijn consult is heel goed verlopen . Jaxx heeft een heel goed luisterend oor en heeft alles goed uitgelegd. Bedankt Jaxx Met vriendelijke groeten Regina

Nele

Beoordeling : 9

Mijn zoon heet ook Jaxx, dus dat was toevallig. Maar dat hij me ook nog zo kon helpen, had ik niet verwacht. Misschien "ment to be"????