Ik ben Theodoor, mystiek heler en helderziende. Vrijwel alle kwalen, pijnen, ziekten en lichamelijke ongemakken komen voort uit een spirituele disbalans. Ik kan jou helpen de balans weer terug te vinden en door een lezing van jouw chakras de vinger op de ware zere plek te leggen. Jouw lichaam probeert jou iets te vertellen dat jij niet mag negeren.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Kwalen, ziektes, lichamelijk pijntjes en ongemakken, gebrek aan energie of eetlust, vermoeidheid, onverklaarbare symptomen, eetstoornissen, etc. Ik kan met jou de spirituele balans van jouw zijn terugvinden. Kijk in de chat wat ik voor jou kan doen!

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Theodoor

Klantervaringen

 • Boy - 07 december 2017

  Hoi Theodoor, vandaag zat ik in jouw chat en ik kan je vertellen dat ik er echt wat aan heb gehad. Kom zeker een dezer dagen terug voor nog meer goede adviezen.

 • Marco - 28 november 2017

  Ik slaap al een aantal weken slecht. Daarvoor ben ik Theodoor terecht gekomen, en ik wil graag vertellen dat hij jou daar goed bij kan helpen, dus zit jij ff niet zo lekker in jouw vel? Raad ik iedereen aan even met Theodoor te gaan praten..

 • De Clercq Helena - 20 oktober 2017

  Helaas heb ik nu niet de vrije moment om contact op te nemen. Graag wil ik dit op later tijdstip hervatten en chat met Theodoor. Alvast kom ik hier op terug. Vriendelijke groeten, Helena.

 • Marianne - 09 oktober 2017

  Weken voelde ik mij niet zo lekker, weken slaap ik al slecht. Daarvoor ben ik bij Theodoor gekomen en kan jullie vertellen dat hij jou hier echt mee kan helpen. dus zit jij niet lekker in jouw vel? Zeker even met hem in gesprek gaan.

 • Gerwin - 05 oktober 2017

  Hallo Theodoor, vandaag zat ik in jouw chat en ik kan jou vertellen dat ik er echt wat aan heb gehad. Maar ik kom zeker volgende week terug hoor!

 • Girl - 01 september 2017

  Ik had al een tijdje geen eetlust meer. Het hoefde van mij niet. Iedereen bemoeide zich er ook mee. En nu eet ik wel. Theodoor heeft mij geleerd hoe je alsnog gezond kan eten als de rest tegen zit. Dankjewel

 • Anne-mieke - 06 december 2016

  Je hebt voorspelt dat ik een nieuwe baan aangeboden kreeg en dit gebeurde ook nog, wauw!

 • Paula - 18 juni 2016

  Je hebt mijn levensvraag meer dan goed beantwoord, je was enorm aardig en kom zeker vaker bij je terug!

 • Giel - 28 februari 2015

  Theodoor, dank je wel voor het heldere gesprek. Ik zal zeker bij jou terug komen. Groet Giel[message]