Otis
ID: 556

Otis

Terug naar overzicht


Gaven

  • Helderwetend
  • Pendelen
  • Specialist in droomverklaringen

Hallo ik ben Otis en ik ben een Helderwetend Medium. Je kunt mij vragen stellen over jouw relatie(s), de Liefde, Carrière, jouw persoonlijke ontwikkeling, het gezin, Familie of Vrienden. De energie die ik voel als jij mij vragen stelt over een van deze onderwerpen gebruik ik om jouw vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden. Ik help anderen vanuit mijn hart en kan helemaal opgaan in het moment, een moment van geluk, verdriet, eigenlijk alles. Tranen ervaar ik als een uiting van alle emoties. Lachen, huilen, boosheid laat ze maar los. Ik hou van het leven met alle scherpe hoeken en kanten, ik probeer ze allemaal te omarmen in Liefde. Ik ga graag op zoek naar wat me helpt te groeien als mens en als ziel. Ik volg graag mijn intuïtie, dat brengt me vaak veel verder dan mijn hoofd.

En ik ga ook graag voor en met jou op pad, om jouw hoofd tot rust te brengen en je weer terug te zetten in je eigen gevoel. Wanneer je mij contacteert kan ik jou ondersteunen als luisterend oor. Ik kan je helpen het Inzicht te vinden over de situatie waarin jij je op dat moment bevindt. Dit kan ik door mijn Helderwetendheid en mijn ervaring als Bewustzijnscoach. Verder kan ik een beroep doen op de Gidsen of Orakel kaarten om jou te ondersteunen als dat wenselijk zou zijn. In principe kan je mij alles vragen wat jou bezighoudt, want wanneer het belangrijk is voor jou en het jou bezighoudt is het belangrijk genoeg om over te praten. Mocht dit alles jou aanspreken dan hoop ik dat jij mij snel een bezoek brengt. Met een Liefdevolle Groet, Otis

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Otis

Klantervaringen

Agnes

Beoordeling : 8

Alles was goe, ik heb geen opmerkingen.

Charity

Beoordeling : 10

Dankbaar voor de tijd en de antwoorden die ik kreeg. Hij geeft echt ook antwoorden, stelt niet enkel vragen. Vandaar is hij zeker een aanrader en de credits meer dan waard!

Lindsay

Beoordeling : 10

Hij is gevoelsmatig zo correct & zo TOP! Hij is eerlijk! Ja en duidelijk in verwoording. Zijn intuïtie spreekt je ook 100% aan!

Karina

Beoordeling : 10

Otis heeft mij helder geholpen in de richting die ik verder wil inslaan. Dankjewel daarvoor Otis. Mijn twijfel heeft plaats gemaakt voor vertrouwen.

Lindsay

Beoordeling : 10

Dankbaar Otis, voor je wijsheid en welgemeende krachtige adviezen. 🎈♥️💕 10 op 10 opnieuw! Wie voor je voorbestemd is vindt zijn plaats Altijd in je hart.

Lindsay

Beoordeling : 10

Otis krijgt écht 10 op 10. Hij doét het met al zijn liefde, vrolijkheid & plezier dat in hem aanwezig zit. De gun-factor. Uiteindelijk alles wat hij eerlijk door geeft. Dit alles krijgt hij met nóg méér liefde in Duizendmaal terug! Is fijn Otis gesproken te hebben & uiteindelijk heb ik op al mijn vragen de hoeveelheid dat het ook was. Op alle vragen mijn antwoorden gekregen & dit was het geld méér dan waard! Uiteindelijk aan hem kan je écht geld spenderen & dat je weet dat het zal uitkomen & dat je later met één góed gevoel er op terug denkt van hij heeft het gewoon gezegd! Zoals één willekeurige engel 👼🏼 ✨ 🌞 die je levenspad gekruist heeft.

Charlotte

Beoordeling : 10

Dank je wel ! Ik ben jou zeer dankbaar voor ons gesprek en jouw advies ! Bij deze laat ik jou weten dat ik jouw advies zal opvolgen

Rita

Beoordeling : 10

Het is niet Otis Redding, maar Otis het medium. Maar ik ben er net zo enthousiast over. ik kom zeker weer terug.