Jasmijn
ID: 484

Jasmijn

Terug naar overzicht


Gaven

  • Lichtgidsen
  • Foto reading
  • Tarot

Welkom op mijn pagina, leuk dat je nieuwsgierig bent. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van adviseren en ondersteunen van mensen op Spiritueel gebied. Iemand een stukje verder mogen helpen op zijn of haar pad, vind ik nog altijd het mooiste wat er is. Je kan bij terecht met al jouw vragen, mijn kennis is breed en gekke vragen bestaan volgens mij niet. Mijn deskundigheid ligt op de gebieden van; Blokkades opsporen en oplossen, Tweelingzielen, Tarotkaarten, en op Liefdesgebied. Ik kan lezen en schrijven met de Pendel en desgewenst kan ik een Tarotkaart of Orakelkaart voor jou trekken ter ondersteuning, maar ik kan ook altijd even gewoon naar jou luisteren.

Ook doe ik als Medium Toekomstvoorspellingen en werk daarvoor met mijn en jouw Energie. Ik benader zaken met een nuchtere kijk op dingen, en juist dat geeft heel veel ruimte voor doorbraak, inzicht en bevrijding. Maar laten we de humor niet vergeten want die is ook uitermate belangrijk. Laat me weten hoe ik jou kan helpen, ik hoor het graag. In Liefde en Licht, Jasmijn

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Jasmijn

Klantervaringen

Lindsay

Beoordeling : 10

Jasmijn, šŸ’– spreekt šŸ’Æ% de waarheid & je hebt er vĆ©Ć©l aan. VĆ©Ć©l inzichten rijker & het klopt ook wat zij vertelt en tegen je zegt. Ik ben voor Jasmijn er heel dankbaar voor. Alles klopt & je weet zo dat het goed komt.

Anoniem

Beoordeling : 9

Ik ehb hier echt veel aan gehad, en ik kom zeker nog een keer tuerg voor Jasmijn.

Jelka

Beoordeling : 9

Jasmijn heeft mij echt kunnen helpen, super fijn!