Klantervaringen

Simon - 26 november 2018

Beoordeling: 10

Ze heeft mij echt geholpen om mijn angsten weg te nemen. Ik ben nu gewoon een andere persoon geworden.

Bekijk alle beoordelingen van Lina
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen

Nel - 26 november 2018

Beoordeling: 10

Ze heeft mij zo goed geholpen over de toekomst. Ik ga er zeker iets meer doen. Ik ben er heel blij mee.

Bekijk alle beoordelingen van Mieke
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen

Michel - 26 november 2018

Beoordeling: 10

Ze is echt een luistert oor voor mij geweest. Ik voel mij zo dankbaar hier voor. En als ik meer wilt weten kom ik zeker terug.

Bekijk alle beoordelingen van Mathilda
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen

Desiree - 26 november 2018

Beoordeling: 10

Ik heb heel veel aan jou gehad. En ik ben er heel dankbaar voor. Dank je wel Pauline

Bekijk alle beoordelingen van Pauline
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen

Levi - 26 november 2018

Beoordeling: 10

Dank je wel Elaine Ik ben heel goed geholpen. Over een dierbaar iemand die ik mis.

Bekijk alle beoordelingen van Elaine
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 116 beoordelingen

Roland - 15 november 2018

Beoordeling: 10

Goh, ken je dat? Het gevoel dat niks meer wilt en kan? Ik was mijn ex kwijt geraakt en opeens stond ze op de stoep en dit was voorspeld door Yanis. Hij heeft mij in laten zien wat ik fout deed in de relatie en nu zijn wij weer samen heel gelukkig.

Bekijk alle beoordelingen van Yanis
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen

Antje - 08 november 2018

Beoordeling: 10

Beste Margaux, de boodschap die je voor me had was nogal confronterend, echter nu een aantal weken later heb ik ermee weten om te gaan er ben eraan gaan werken en het heeft zich vandaag voor het eerst positief uitgepakt. Dankjewel.

Bekijk alle beoordelingen van Margaux
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen

Herman en Anja - 05 november 2018

Beoordeling: 10

Bedankt voor jouw advies, we zaten/zitten in een dip maar gaan er nu vol goede moed tegenaan om onze relatie sterker te maken!

Bekijk alle beoordelingen van Clemence
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen

Bibi - 30 oktober 2018

Beoordeling: 10

Ik geloofde nooit dat een droom echt wat te betekenen had. Maar vanaf het gesprek? Ja nu wel! Probeer het zelf maar eens!

Bekijk alle beoordelingen van Nolan
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen

Gordon - 28 oktober 2018

Beoordeling: 10

Kathleen dankjewel! Ik ben weer op de goede rit nadat ik vastliep zowel zakelijk als privé

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen