Klantervaringen

Anouska - 21 oktober 2018

Beoordeling: 10

Lina wist precies de gevoelige snaar te raken en ik wist precies wat hij bedoelde. Zijn adviezen ga ik zeker opvolgen

Bekijk alle beoordelingen van Lina
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen

Sven - 19 oktober 2018

Beoordeling: 10

Bedankt Yanis! Ik had het niet mooier kunnen ervaren.

Bekijk alle beoordelingen van Yanis
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen

Juliette - 17 oktober 2018

Beoordeling: 10

Laatste tijd gaat het wat minder en na gesproken te hebben met Joël ga ik er weer volle moed tegenaan!

Bekijk alle beoordelingen van Joël
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen

Alyne - 17 oktober 2018

Beoordeling: 10

Ik heb al een tijdje het gevoel dat ik contact moet maken met iemand die ik kwijt ben geraakt. Samen met Adriane ben ik op zoek gegaan. En zal ik jullie wat vertellen? Na 3 maanden heb ik deze persoon terug gevonden! Zo fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Adriane
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen

Johannus - 11 oktober 2018

Beoordeling: 10

Ik wist niet zeker meer of ik wel met mijn vrouw door moest gaan, uiteindelijk met behulp van Clemence besloten om te stoppen en alleen verder te gaan, dankjewel dit is uiteindelijk het beste.

Bekijk alle beoordelingen van Clemence
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen

Jelle - 08 oktober 2018

Beoordeling: 10

Dankjewel, je heb me duidelijkheid gegeven !!

Bekijk alle beoordelingen van Pauline
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen

Wilco - 01 oktober 2018

Beoordeling: 10

Adriane, bedankt ik zou niet weten hoe ik verder had moeten gaan als ik niet met jou in gesprek was geweest.

Bekijk alle beoordelingen van Adriane
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen

N - 25 september 2018

Beoordeling: 10

Zij is echt heel goed!!

Bekijk alle beoordelingen van Estelle
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen

Christel Baert - 19 september 2018

Beoordeling: 10

Mijn lieve zus Christel is overleden op 9 juli 2028 .kan ik bij haar terecht is er iets in het hiernamaals?

Bekijk alle beoordelingen van Joël
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen

Christel Baert - 19 september 2018

Beoordeling: 10

Mijn lieve zus Christel is overleden op 9 juli 2028 .kan ik bij haar terecht is er iets in het hiernamaals?

Bekijk alle beoordelingen van Joël
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen