Klantervaringen

Latoya - 11 december 2018

Beoordeling: 10

Ik wil graag Reneé bedanken voor haar steun en hulp. Jij bent helemaal geweldig jouw consult heeft mij weer geholpen om in mijn eigen kracht te komen. Bedankt om de kaarsen voor mij te branden en wij hebben snel weer contact, ik ben blij dat ik mezelf terug heb gevonden Reneé, heel veel licht en kracht voor jouw gidsen en hoop dat jij nog veel mensen mag helpen.

Bekijk alle beoordelingen van Reneé

8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen

Pam - 11 december 2018

Beoordeling: 10

Wat een zuiver en krachtig mens ben jij Nolan! Direct voelde ik mij op mijn gemakt bij jou. Jij luistert naar mij zonder vooroordelen ofte oordelen. Jij helpt me ondersteunen en naar oplossingen zoeken. Wat bewonder ik jou als man, Paramedium Nolan...

Bekijk alle beoordelingen van Nolan

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen

Wolkje - 11 december 2018

Beoordeling: 10

Ik ben verbaasd over Medium Johannes... Ik weet niet waar je vandaan komt... maarr.. oh oh oh... uitzonderlijke klasse.. K hoop dat velen jou kunnen bereiken Johannes.. Bedankt .. echt.. respect..

Bekijk alle beoordelingen van Johannes

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen

Fox - 11 december 2018

Beoordeling: 10

Ik ben erg tevreden over de twee gesprekjes die ik heb gehad met Joël. Het gaf me veel zelfvertrouwen en steun in een zeer moeilijke fase. Zodat ik er helderder uitkom dan ervoor. Lang gewacht op begrip, maar deze man weet precies waar ik het over heb! Dank je wel Joël

Bekijk alle beoordelingen van Joël

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen

Evelien - 11 december 2018

Beoordeling: 10

Lieve Lina, bij voel ik mij echt op mijn gemak, bedankt voor jouw heldere advies, alles wat jij beschrijft klopt en aan jouw advies heb ik veel gehad. Ik spreek jou binnenkort weer Lina..

Bekijk alle beoordelingen van Lina

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen

Martine - 11 december 2018

Beoordeling: 10

Lieve Margaux, wat ben jij goed hierbij wil ik je heel graag bedanken wat jij hebt voorspeld is uitgekomen en mijn vriend heeft mij weer gebeld we gaan aanstaande zaterdag afspreken ik hou jou op de hoogte Margaux..

Bekijk alle beoordelingen van Margaux

9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen

Alexandra - 11 december 2018

Beoordeling: 10

Wat ben jij super Kathleen, leuk en super aardig zeg. Ik vind je een fijn, eerlijk, geduldig en lieve vrouw en vindt het ook prettig om je te spreken. Daarnaast is alles wat je hebt voorspeld, zegt, verteld of aangeeft ook echt uitgekomen tot in de details. Ik kom zeker weer eens bij jou terug Kathleen, jij bent een topper en zeer geschikt om op deze site te zijn.

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen

Sjoukje - 11 december 2018

Beoordeling: 10

Bij het eerste contact met Frederique was er al snel een connectie, die nog steeds actief en voelbaar is. Stukje bij beetje begeleid je mij om weer in balans, zelfverzekerder en bij mijn eigen kracht te komen, jouw expertise is van de bovenste plank Frederique, en ik ben dan ook oprecht blij om bij jou terecht gekomen te zijn!!!

Bekijk alle beoordelingen van Frederique

8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen

Felicia - 11 december 2018

Beoordeling: 10

Lieve Mathilda en jouw gidsen, ik wil jou graag op deze manier bedanken voor jouw consult wat ben jij een bijzonder mens hoop dat je op deze manier veel mensen mag helpen, ik heb heel veel raad van jou gehad en voel mij weer langzaam de oude worden. Dank je wel voor het weghalen van mijn blokkades Mathilda

Bekijk alle beoordelingen van Mathilda

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 133 beoordelingen

Cora - 11 december 2018

Beoordeling: 10

Ik ben blij dat ik met Pauline heb gesproken, ze geeft niet alleen mooie boodschappen door maar vooral rust en wat je moet gaan doen zodat alles beter loopt... bedankt mijn oma te benoemen die mij beschermt van hierboven... Tien op tien voor jouw gave Pauline

Bekijk alle beoordelingen van Pauline

8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen

mediumastro.be gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen. Tevens gebruiken wij cookies zodat u niet telkens opnieuw hoeft in te loggen na registratie. Meer informatie