Klantervaringen

Herma - 29 november 2018

Beoordeling: 10

Al langere tijd zit ik niet goed in mijn vel. Maar heb de reading van Ortestis gelezen, en nu gaat het al een stuk beter met mij. Kom morgen weer terug..

Bekijk alle beoordelingen van Ortestis
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen

Jelsje - 29 november 2018

Beoordeling: 10

Nou Kathleen slaat de spijker op de kop. Goed hoor, ik ben bijna sprakeloos..

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen

Jochem - 29 november 2018

Beoordeling: 10

Ik had nooit verwacht dat Mathilda zo goed was. Want ik geloofde er niet in. Maar ik heb zonder iets te zeggen advies gekregen. Zeker de moeite waard. En ik kom zeker nog eens terug...

Bekijk alle beoordelingen van Mathilda
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen

Jeltje - 29 november 2018

Beoordeling: 10

Ortestis vroeg aan mij of ze voor mij haar lichtgidsen op pad mocht sturen. Dat heeft ze gedaan. En wat daaruit gekomen is! Gewoon super!!

Bekijk alle beoordelingen van Ortestis
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen

EenMeisje - 28 november 2018

Beoordeling: 10

Bedankt Nora, eindelijk durf ik mijzelf te zijn na ons gesprek. Jij hebt laten weten dat ik niet onzeker hoef te zijn en ook een doel op de wereld heb.

Bekijk alle beoordelingen van Nora
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen

Sabine - 26 november 2018

Beoordeling: 10

Ik heb haar een foto gestuurd van mijn vader. En ze heeft hem voor mij gelezen. Er is een hele grote last van mijn schouder af. Dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Adriane
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen

Sandra - 26 november 2018

Beoordeling: 10

Ze heeft bij mij een hele grote blokkade weg gehaald. En ik ben haar hier dankbaar voor. Het voelt goed dat het weg is.

Bekijk alle beoordelingen van Linde
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen

Sven - 26 november 2018

Beoordeling: 10

Ze heeft mij geholpen met mijn relatie. Ik heb nu mijn ogen geopend. Ik wil jou hier voor bedanken

Bekijk alle beoordelingen van Michelle
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen

Veronica - 26 november 2018

Beoordeling: 10

Zij heeft mij erg geholpen met mijn familie. Het was niet makkelijk. Maar ik ben er wel verder mee gekomen.

Bekijk alle beoordelingen van Reneé
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 118 beoordelingen