Klantervaringen

Grietje - 22 september 2017

Beoordeling: 10

Thnx! Ik geloofde er niet in maar jij hebt laten zien dat het echt kan en bestaat. Nu zelf nog even kijken hoe ik er mee om moet gaan. Maar kom zeker nog terug

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen

Sierra - 22 september 2017

Beoordeling: 10

Top gedaan! Bedankt. Hier heb ik echt wat aan gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Mieke

9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen

Twan - 22 september 2017

Beoordeling: 10

Bedankt voor de sessie. Vanavond kom ik terug.

Bekijk alle beoordelingen van Pauline

8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen

Jetty - 13 september 2017

Beoordeling: 10

Ik zit momenteel in een enorme dip en door de hulp van Mieke ben ik met mezelf bezig om erboven op te komen en met behulp van Mieke gaat dat helemaal goed komen.

Bekijk alle beoordelingen van Mieke

9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen

Ilona - 12 september 2017

Beoordeling: 10

Wauw, ik had gedroomd over een jongen en ik blijk hem in mijn onderbewustzijn leuk te vinden. Als ik hem zie had ik een bepaald gevoel wat vlinders blijken te zijn. Gister was onze eerste date en het was in een woord geweldig!

Bekijk alle beoordelingen van Mieke

9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen

Edwin - 12 september 2017

Beoordeling: 10

Ja ze geeft jou echt een luisterend oor! Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Mathilda

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 133 beoordelingen

Titus - 12 september 2017

Beoordeling: 10

Hallo! Ben jij al bij Kathleen geweest? Ik kan jou haar echt aanraden. Super vrouw!

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen

Mandy - 12 september 2017

Beoordeling: 10

Door het verleden ben ik heel jaloers geworden. Ik dacht echt dat dat nooit zou verbeteren maar het bleek dus wel mogelijk te zijn. Nu praat ik iedere week even met Michelle zodat ik niet meer jaloers hoef te zijn.

Bekijk alle beoordelingen van Michelle

8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen

Stijn - 11 september 2017

Beoordeling: 10

Ik heb het gevoel wanneer ik bij mijn ouderlijk huis op zolder kom mijn vader daar aanwezig is die 15 jaar geleden overleden is. Mijn gevoel werd bevestigd en ik heb met mijn vader gecommuniceerd via Ortestis.

Bekijk alle beoordelingen van Ortestis

9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 138 beoordelingen

Lize - 11 september 2017

Beoordeling: 10

Ik werd verliefd op een andere man dan mijn man. Wist niet meer hoe of wat. Maar Nicolas heeft echt geholpen. Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Nicolas

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen

mediumastro.be gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen. Tevens gebruiken wij cookies zodat u niet telkens opnieuw hoeft in te loggen na registratie. Meer informatie