Klantervaringen

Patricia - 13 december 2018

Beoordeling: 10

Lieve Frederique, ik ben blij met jouw boodschap. Dat was precies wat ik nodig had om mijn weg met een gerust hart te blijven vervolgen. Erg bedankt daarvoor Frederique

Bekijk alle beoordelingen van Frederique

8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen

Jerome - 13 december 2018

Beoordeling: 10

Lieve Pauline, Heeel veeel dank voor het prettige gesprek, voelde zeer vertrouwd! Er kwam gelijk rust in mijn hoofd en lichaam. Het advies dat ik mijn onderbuik beter moet volgen, ga ik zeker opvolgen!

Bekijk alle beoordelingen van Pauline

8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen

Stephany - 12 december 2018

Beoordeling: 8

Dankjewel voor jouw tijd. Jij wist mij precies te raken.

Bekijk alle beoordelingen van Kathleen

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen

Bernadette - 12 december 2018

Beoordeling: 10

Lieve Mieke, van jou kreeg ik een boodschap door van mijn overleden vader en zus. Dat wat jij doorgaf kon je niet weten, maar het klopte precies. Jij bent een integer persoon, die echt met overledenen kan praten. Dank daarvoor, je bent een topper! Tot de volgende keer Mieke...

Bekijk alle beoordelingen van Mieke

9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen

Madelief - 12 december 2018

Beoordeling: 10

Ik ben ontzettend goed geholpen door Nolan, met alleen een naam en leeftijd wist zij mij bij een ingewikkelde probleem inzicht en handvatten te geven..

Bekijk alle beoordelingen van Nolan

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen

Gerard - 12 december 2018

Beoordeling: 10

Lieve Palladis, ik vind je echt een toppertje! Je voelt zo feilloos aan bij mij. Heb je 2 x gesproken en je weet me meer te vertellen dan waar ik om vraag. Ik hoop dat je voorspelling uit zal komen..

Bekijk alle beoordelingen van Palladis

8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen

Layla - 12 december 2018

Beoordeling: 10

Lieve Ortestis, je hebt een geweldige gave die jou maakt tot een fantastisch medium. Na zoveel gesprekken met jou waarin je niet alleen voorspelt maar ook gerust stelt en adviseert kan ik je aanbevelen voor ieder mens dat besluit om iemand aan te spreken op deze site. Met jouw advies kan ik weer met een gerust hart de toekomst in Ortestis..

Bekijk alle beoordelingen van Ortestis

9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 138 beoordelingen

Noortje - 12 december 2018

Beoordeling: 10

Beste Alix, ik vind je een erg lieve en warme vrouw. Je bent altijd positief en slaat de spijker steeds op zijn kop. Je hebt het steeds bij het goed einde en weet dingen die ook uitkomen. Goed dat jij mensen zo kunt helpen Alix..

Bekijk alle beoordelingen van Alix

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen

Esther - 12 december 2018

Beoordeling: 10

Beste Frederique, ik vind je een zeer goede helderziende en tarotist. Veel van je verteld hebt klopt helemaal. Je gesprekken duren ook nooit langer dan nodig. Fijn dat je er bent wanneer er vragen zijn. Ik ga je zeker nog eens opzoeken...

Bekijk alle beoordelingen van Frederique

8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen

Fay - 12 december 2018

Beoordeling: 10

Nogmaals wil ik laten weten dat ik je heel goed vind. Je bent warm, eerlijk en ook niet zo overtuigd van jezelf zoals sommigen zijn Johannes, die zeggen dat ze het altijd goed hebben, want dat voelt zo star. Met de helm op geboren ben je werkelijk heb ik gemerkt, ik vind je echt heel erg goed Johannes..

Bekijk alle beoordelingen van Johannes

8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen

mediumastro.be gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen. Tevens gebruiken wij cookies zodat u niet telkens opnieuw hoeft in te loggen na registratie. Meer informatie