Liselotte
ID: 560

Liselotte

Terug naar overzicht


Gaven

  • Pendelen
  • Medium
  • Spiritueel Coach

Welkom, ik stel me graag even aan jullie voor ik ben Liselotte, Spiritueel coach. Van jongs af aan ben ik bekend met het Spirituele en Paranormale gebeurtenissen. Door al deze ervaringen in de loop der jaren ben ik mezelf steeds meer gaan ontwikkelen, en heb ik geleerd om in goed contact te staan met mijn Innerlijke Gids. Door deze Levenshouding heb ik een balans gevonden tussen Lichaam en Geest. De gaven en de Levenservaring die ik heb zet ik nu in voor jou om jou te helpen met jouw problemen en eventuele vragen waar je zelf geen antwoord of raad voor hebt. Je bent welkom met alle levensvragen die je hebt, door goed naar jou te luisteren en in te voelen, kan ik jou antwoord en inzicht geven op de situaties die jou bezighouden, dit doe ik regelmatig met de hulp van mijn Engelen en Lichtgidsen.

Tevens geef ik regelmatig mensen advies op het gebied van Liefde & Relatie, of help hen bij het verwerken van het verlies van een geliefde. Het verwerken van dit soort aangrijpende gebeurtenissen is belangrijk om verder te kunnen gaan met het leven. Positieve energie kan je terugzetten in je eigen kracht. Want onthoud te allen tijde dat je een prachtig mens bent en er mag zijn. Ik hoop dat je na het lezen van mijn introductie mij snel een keer een bezoek zal brengen, want ik zal alles doen om jou te helpen. Een Harte Groet, Liselotte

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Liselotte

Klantervaringen

Dana

Beoordeling : 9

Ik vond het best spannend om voor het eerst mijn problemen zo online te delen, maar dat was helemaal niet nodig. Het voelt alsof ik Liselotte al langer ken, zo vertrouwd was het. Heel erg bedankt!

Max

Beoordeling : 9

Liselotte is een heldin!