Annemijn
ID: 512

Annemijn

Terug naar overzicht


Gaven

  • Heldervoelend
  • Pendelen
  • Tarot

Welkom ik ben Annemijn, ik stel me graag aan je voor ik ben een ervaren Medium, en van jongs af aan ben ik al bekend met Spirituele en Paranormale gebeurtenissen. Door deze ervaringen steeds meer te ontwikkelen heb ik geleerd om steeds meer in contact te staan met mijn innerlijke Gids. En daardoor heb de juiste balans gevonden tussen Lichaam en Geest. Met de gaven zoals Heldervoeldend, Hoog Sensitief en levenservaring die ik bezit, wil ik die met alle liefde inzetten om er ook voor jou te zijn. Je bent met al jouw levensvragen welkom, ik zal altijd naar jou luisteren en proberen de juiste oplossing(en) aan te dragen.

Ik en de Engelen geven jou graag Advies en Inzicht in de situaties die jou bezighouden, zodat jij vol vertrouwen en met positieve Energie in je eigen kracht kunt staan. Pendelen en Tarotkaarten zijn hierbij hulpmiddelen die erg belangrijk kunnen zijn om een duidelijk beeld te krijgen over jouw leven. Wil jij dat ik eens een kaartje leg, of de Pendel voor jou laat werken breng mij dan snel eens een bezoek prachtig mens. In Liefde & Licht, Annemijn

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Annemijn

Klantervaringen

Krista De Smet

Beoordeling : 9

Super ervaring, bedankt annemijn

Angelique

Beoordeling : 10

Geweldig Dit consult deed me heel goed Annemijn

Annie

Beoordeling : 10

Mooi consult gehad ,en ga zeer zeker nog een keer terug

Lindsay

Beoordeling : 10

Zo gelukkig mét Annemijn's advies & uitleg. Op begin begreep ik het nog niet allemaal góed omdat ik zèlf vragen had maar als ik alles terug lees is het één héle verhaallijn dat onmiddellijk kloppend is. Ja en vallen alle puzzelstukjes samen. Héél gelukkig met Annemijn. 💕🫶🌹☀️ Fijne vooruitzichten die mij staan te wachten.

Lindsay

Beoordeling : 10

Annemijn, heeft één hart ♥️🎈 van goud & ik geef haar absoluut 10 op 10. Ze weet waarover ze spreekt. Ze voert fijne gesprekken & ik weet op de langere termijn dat je op de levensvragen ze een duidelijk antwoord geeft waar je óók véél nadien aan hebt.