Marit
ID: 507

Marit

Terug naar overzicht


Gaven

  • Heldervoelend
  • Foto reading
  • Tarot

Welkom, mijn naam is Marit ik ben Helderziend/Heldervoelend. Ik kan jouw foto lezen als jij dat wilt, maar ook begeleiden bij rouwverwerking, of bij een scheiding. Maar ik heb ook gewoon een luisterend oor. Heb ruime ervaring met het leggen van de Tarotkaarten en je kunt met de meest uiteenlopende vragen bij mij terecht, ik help jou met liefde. Er komt heel veel bij mij binnen via Helderzien, dan zie ik beelden en voel ik via Heldervoelen dit betekent dat ik voel wat er zich bij iemand afspeelt, hoe iemand zich voelt en hoeveel verdriet en pijn er nog aanwezig is. Op die manier krijg ik dan meer Inzicht in die persoon.

Hierbij maak ik ook gebruik van de Lichtgidsen en Engelen-Energie en gezamenlijk vinden wij een juiste oplossing. Er worden dingen aangeraakt die jij belangrijk vindt, om zo pijn en verdriet te kunnen verwerken. Maar ook om gebeurtenissen een plek te kunnen geven. Mocht je interesse hebben in een gesprek of consult met mij dan hoop ik dat je snel eens contact opneemt met mij. Een Liefdevolle Groet, Marit

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Marit

Klantervaringen

Marga

Beoordeling : 8

Marit is een oude ziel, en vooral heel erg lief. Ze lijkt jong, maarweet veel en heeft me echt wat inzichten gebracht. Bedankt!

Dafne VdV

Beoordeling : 9

Bedankt voor het goede gesprek.