Myrthe
ID: 505

Myrthe

Terug naar overzicht


Gaven

  • Lichtgidsen
  • Medium
  • Specialist in droomverklaringen

Hey, wat leuk dat je mijn profiel komt bekijken, ik ben Myrthe en ik ben geboren met meerdere gaven, waarmee ik jou als mens mag helpen. Ik geef jou heldere en duidelijke en eerlijke antwoorden. Je mag mij letterlijk en figuurlijk het hemd van het lijf vragen. Ons gesprek zal zeker met een lach en een traan zijn, want ik luister echt oprecht naar jou. De manier waarop ik werk is dat ik met duidelijke korte vragen werk zonder al te veel informatie. Dit kan betrekking hebben op een levend persoon of een overleden dierbare.

Maar je kunt ook vragen hebben waar je een antwoord op wilt omdat ze je steeds bezig blijven houden. Negatieve gedachten of gevoelens waar je geen raad mee weet, stel ze mij ik help je dan met Liefde, ik geef je graag dat steuntje in de rug dat je nodig hebt zodat jij weer verder kunt. De diverse handvatten die ik je kan bieden helpen jou om weer terug in je eigen kracht te laten komen. Ik hoop dat je na het lezen van mijn profiel het gevoel hebt dat je mij een keer aan moet spreken. Ik ben er voor je. Een Liefdevolle Groet, Myrthe

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Myrthe

Klantervaringen

Barbara

Beoordeling : 9

Heel gek hoe de antwoorden die ik zocht daar Myrte bevestigt worden. Ik ben benieuwd naar meer

Cara

Beoordeling : 9

Zeer fijn contact met een respect volle bejegening. Mijn eerste ervaring met een medium

Lindsay

Beoordeling : 10

Myrthe ♥️🎈heeft gelijk in wat zij ziet & geeft het juiste inzicht wat je nodig hebt. Vriendelijk van haar dat ze zegt en onmiddellijk ziet. Het klopt 100%.

Jo

Beoordeling : 10

Myrthe, is een super lieve, niet opdringende spirituele gids, die niet om de pot draait, en bij mij het altijd bij het rechte eind heeft, ze slaat de nagel op de kop, ze verstaat mij volledig, wat ik van andere niet zo kan zeggen, ik voelde al van het begin dat zij mijn favoriete zou zijn en ze heeft het meer dan waar gemaakt, ze kan schrijven zonder fouten, waar andere heuse problemen mee hebben. Ze is niet alleen fotogeniek, maar ook een wijze jonge vrouw, die om de een of andere weet je met de juiste woorden aan te spreken, respect en dankjewel lieve engel die me redde.

James

Beoordeling : 10

Geef heel goede raad een toffe dame

Regina

Beoordeling : 10

Mijn gesprek met Myrthe was fantastisch ik was heel gelukkig van wat ik allemaal te horen gekregen heb .Zij is heel goed in deze dingen. Ik heb dingen gehoord die mij wel bekend klonken. Ik ga nog met haar terug gaan dat is zeker .

Jakob

Beoordeling : 10

Een van de betere hier.....

Aanrader!

Beoordeling : 9

Ik had er niet zoveel vertrouwen in, nochtans heeft het gesprek met Myrthe mij verrast. Ze heeft mijn ogen geopend, en mij alles weer wat positiever laten inzien. Ik raad haar zeker aan.