Matteo
ID: 459

Matteo

Terug naar overzicht


Gaven

  • Helderziend
  • Pendelen
  • Tarot

Ik ben Matteo en ik kan sinds een aantal jaren een sterke helende connectie tot stand brengen met de mensen om mij heen. Dit wordt steeds weer door iedereen als uniek ervaren en geeft een open communicatie. Ik ben een man van de wereld, ik oordeel over niemand en alles maar dan ook alles ik bespreekbaar met mij. Een van mijn sterkste punten is mijn open blik op situaties. We zijn allemaal mensen en ik vind dat je mag zijn wie je bent met al je mooie en minder mooie kanten. Wat ik erg belangrijk vind is dat jij je veilig genoeg voelt bij mij om je verhaal te doen. En als dat zo is gaan wij samen naar mooie oplossingen zoeken voor jouw probleem.

Bij dit alles word ik geholpen door de Engelen en Lichtgidsen en soms komt de Pendel er ook aan te pas. Ik help jou dan ook graag om meer inzicht in jouw unieke situatie te krijgen en nieuwe mogelijkheden te zoeken en zo tot een oplossing te komen. Oplossingen in het leven vinden is mijn motto en daar wil ik jou graag van mee laten genieten. Met Liefde, Matteo

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Matteo

Klantervaringen

Chantal

Beoordeling : 4

Het begon heel leuk tot hij mij de naam wilde ontfutselen van de persoon waar ik gevoelens voor heb. Toen ik de naam uiteindelijk dan toch gaf was het heel negatief en zou het niets worden etc??? Van een heel leuke relatie naar een vriendschap in enkele berichten? Nee dat kan niet.

Lieve

Beoordeling : 9

Heel goed.

Joek

Beoordeling : 9

Hij heeft de spijker op z'n kop geslagen met zijn inzichten.