ID: 89
Online
Ortestis

Gaven

 • Lichtgidsen
 • Genezer/Healer
 • Tarot

Door een gesprek met jou kan ik jou precies vertellen welke healing jij nodig hebt. Wij kunnen echter verder gaan en jou in hypnose of slaap hypnose brengen zodat we jouw onderbewustzijn raadplegen. Vervolgens kan ik energieblokkade op afstand helen door reiki of goddelijke licht-heling.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Heb jij blokkades of problemen waar je niet precies van weet wat je ermee moet? Kun je een naar gevoel niet plaatsen? Ik kan jou helpen uit te vinden waar de knel zit.

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Ortestis

Klantervaringen

 • Angie - 20 maart 2019

  Beoordeling: 10

  Lieve Ortestis, dank je wel voor het algemeen rake consult. Van dat fietsongeluk klopt! Dat was al gebeurt herinner ik mij opeens. Wonderbaarlijk genoeg stond ik opeens rechtop en was er nies gebeurd. Precies zoals je zei. Ik ga alles even laten bezinken. Je schetste de situatie zoals het was en ik weet dat ik nu ook zelf volledig op mijn intuïtie kan vertrouwen. Dank je wel en veel liefs...

 • Jana - 15 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Ortestis, je zat er boenk op! Ik ga je raad opvolgen. Alles komt op zijn tijd. Dank je wel dit is wat er momenteel speelt in mijn leven.... Wij horen elkaar nog in de toekomst!

 • Lilian - 11 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Ortestis, ik wil je zo bedanken voor alles. Zonder jou zou ik nooit, uit mijn hele proces zijn gekomen en zover zijn gekomen. Voor alles steun je mij nog steeds. Mensen hebben jullie dingen wat alleen niet meer gaat, doe er iets mee, spreek Ortestis aan!!!

 • Ellen - 11 maart 2019

  Beoordeling: 10

  Vandaag mijn consult bij je gehad. Ik ben er nog onderste boven van. Ik sta perplex wat jij allemaal van boven doorkrijgt. Je hebt mij aan het denken gezet, mij bevestiging gegeven maar ook rust. Ik weet wat me te doen staat en dat had ik echt even nodig. Je bent een mooi mens.

 • Priscilla - 21 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Ortestis, wij kennen elkaar al heel lang. Ik ben blij en erg dankbaar dat ik jou ben tegengekomen. Zonder jouw hulp waren mijn kinderen en ik niet zover gekomen. ik ben er erg dankbaar voor alles en zal jou voor altijd mijn hart koesteren, want iemand als jou is zeldzaam. Veel liefs uit het diepste van mijn hart...

 • Blondie - 20 december 2018

  Beoordeling: 10

  Bedankt voor de goede adviezen die jij mij hebt gegeven om de juiste liefdespartner tegen te komen Ortestis. Ik zal er aan werken en fijn om te weten dat er dan een leuke dame op mijn pad gaat komen...

 • Fleur - 20 december 2018

  Beoordeling: 10

  Hey Ortestis, via deze weg wil ik jou bedanken voor de fijne consulten. Dank je wel voor jouw steun, geduld, advies, "luisterend oor", voor wat je voor mij mag zien in de kaarten en voelt... en dat mag overbrengen naar mij. Het gaat nog steeds up en down, maar mede dankzij jou kan ik steeds weer door.. op naar een mooi nieuw jaar..

 • Lien - 16 december 2018

  Beoordeling: 10

  Ortestis, jij bent mijn topper!!! Gisterenavond elkaar weer gesproken. Jij dacht dat alles bij hem moest bezinken en hij contact zou opnemen als hij eraan toe zou zijn... heb vandaag al iets gehoord...

 • Mooi - 13 december 2018

  Beoordeling: 10

  Hoi Ortestis, ik heb je zojuist gesproken, wat een mooie medium ben jij. Je hebt mij weer verder gebracht en adviezen gegeven omtrent mijn besluitvorming. Je bent eerlijk en oprecht. Dank je wel ook aan jouw gidsen en engelen. Ik neem zeker weer contact met je op als ik terug ben..

 • Layla - 12 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Ortestis, je hebt een geweldige gave die jou maakt tot een fantastisch medium. Na zoveel gesprekken met jou waarin je niet alleen voorspelt maar ook gerust stelt en adviseert kan ik je aanbevelen voor ieder mens dat besluit om iemand aan te spreken op deze site. Met jouw advies kan ik weer met een gerust hart de toekomst in Ortestis..

 • Esmee - 11 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Ortestis, ik heb jou nu al een aantal keren gesproken, je geeft duidelijke antwoorden. Ook zeker veel warmte en liefde, blijf vooral zo doorgaan, wij spreken elkaar snel weer Ortestis..

 • Grietje - 07 december 2018

  Beoordeling: 10

  Jij ziet steeds dezelfde ontwikkelingen Ortestis. Ik heb al een poos contact met jou vanwege een complexe relatie maar alles loop zoals jij voorspelde...

 • Moosje - 05 december 2018

  Beoordeling: 10

  Ik ben ontzettend onzeker en heb daarom contact gezocht met Ortestis omdat zij mij meer zekerheid kan geven. Dit heeft zij ontzettend goed gedaan, zij heeft mij met een aantal moeilijke keuzes geholpen waar ik onzeker over was, Ortestis nogmaals bedankt!

 • Francien - 04 december 2018

  Beoordeling: 10

  Jij hebt mij dromen uitgelegd op basis van een foto van mij Ortestis, nooit gedacht en geloofd dat dat mogelijk zou zijn. Maar ik zit nog helemaal verdwaasd voor mezelf uit te kijken...

 • Herma - 29 november 2018

  Beoordeling: 10

  Al langere tijd zit ik niet goed in mijn vel. Maar heb de reading van Ortestis gelezen, en nu gaat het al een stuk beter met mij. Kom morgen weer terug..

 • Jeltje - 29 november 2018

  Beoordeling: 10

  Ortestis vroeg aan mij of ze voor mij haar lichtgidsen op pad mocht sturen. Dat heeft ze gedaan. En wat daaruit gekomen is! Gewoon super!!

 • Jelle - 23 januari 2018

  Beoordeling: 10

  Ortestis vroeg aan mij of ze voor mij haar lichtgidsen op pad mocht sturen. Dat heeft ze gedaan. En wat daar uit gekomen is! Gewoon WAUW!

 • Herman - 09 januari 2018

  Beoordeling: 10

  Ik zit al een tijdje niet zo goed in mijn vel. Maar heb de reading van Ortestis gelezen, en nu gaat het al een stuk beter met mij. Kom morgen weer terug..

 • Brilletje - 26 december 2017

  Beoordeling: 10

  Ik had steeds het gevoel wanneer ik bij mijn ouders op zolder kom mijn vader daar ook aanwezig is, hij is 12 jaar geleden overleden. Mijn gevoel was goed en werd door Ortestis bervestigd. Heb nu regelmatig contact met hem..

 • Amalia - 09 november 2017

  Beoordeling: 10

  Dank je wel, Ortestis bijna geen woorden voor. Zo mooi, zo zuiver en zeker de moeite waard.

 • Stijn - 11 september 2017

  Beoordeling: 10

  Ik heb het gevoel wanneer ik bij mijn ouderlijk huis op zolder kom mijn vader daar aanwezig is die 15 jaar geleden overleden is. Mijn gevoel werd bevestigd en ik heb met mijn vader gecommuniceerd via Ortestis.

 • Wilbert - 10 september 2017

  Beoordeling: 10

  Gewoon in een woord GEWELDIG! Bedankt!

 • Ghalid - 09 september 2017

  Beoordeling: 10

  Al een tijdje niet lekker in mijn vel. Maar door de healing van Ortestis zie ik het weer wat beter voor mij! Ik kom morgen terug!

 • Tarik - 19 augustus 2017

  Beoordeling: 10

  Ik heb mij onder hypnose laten stellen door Ortestis. Wat is dat een mooie ervaring. Als jij al een tijdje niet lekker in jouw vel zit is zij zeker een aanrader![message]