Door een gesprek met jou kan ik jou precies vertellen welke healing jij nodig hebt. Wij kunnen echter verder gaan en jou in hypnose of slaap hypnose brengen zodat we jouw onderbewustzijn raadplegen. Vervolgens kan ik energieblokkade op afstand helen door reiki of goddelijke licht-heling.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Heb jij blokkades of problemen waar je niet precies van weet wat je ermee moet? Kun je een naar gevoel niet plaatsen? Ik kan jou helpen uit te vinden waar de knel zit.

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Ortestis

Klantervaringen

 • Jelle - 23 januari 2018

  Ortestis vroeg aan mij of ze voor mij haar lichtgidsen op pad mocht sturen. Dat heeft ze gedaan. En wat daar uit gekomen is! Gewoon WAUW!

 • Herman - 09 januari 2018

  Ik zit al een tijdje niet zo goed in mijn vel. Maar heb de reading van Ortestis gelezen, en nu gaat het al een stuk beter met mij. Kom morgen weer terug..

 • Brilletje - 26 december 2017

  Ik had steeds het gevoel wanneer ik bij mijn ouders op zolder kom mijn vader daar ook aanwezig is, hij is 12 jaar geleden overleden. Mijn gevoel was goed en werd door Ortestis bervestigd. Heb nu regelmatig contact met hem..

 • Amalia - 09 november 2017

  Dank je wel, Ortestis bijna geen woorden voor. Zo mooi, zo zuiver en zeker de moeite waard.

 • Stijn - 11 september 2017

  Ik heb het gevoel wanneer ik bij mijn ouderlijk huis op zolder kom mijn vader daar aanwezig is die 15 jaar geleden overleden is. Mijn gevoel werd bevestigd en ik heb met mijn vader gecommuniceerd via Ortestis.

 • Wilbert - 10 september 2017

  Gewoon in een woord GEWELDIG! Bedankt!

 • Ghalid - 09 september 2017

  Al een tijdje niet lekker in mijn vel. Maar door de healing van Ortestis zie ik het weer wat beter voor mij! Ik kom morgen terug!

 • Tarik - 19 augustus 2017

  Ik heb mij onder hypnose laten stellen door Ortestis. Wat is dat een mooie ervaring. Als jij al een tijdje niet lekker in jouw vel zit is zij zeker een aanrader![message]