ID: 88
In gesprek
Mieke

Gaven

 • Astroloog
 • Foto reading
 • Tarot

Met een korte lezing naar keuze – van de stand van de sterren, of door een kaart te trekken, of door een foto te lezen die jij mij stuurt met geboortedatum en datum waarop de foto is gemaakt, kan ik jou nieuwe inzichten bieden over jouw verleden, heden en toekomst.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Vragen over de nabije toekomst, over de wijsheid van de sterren, algemene inblikken in jouw welzijn en toekomst, fotolezingen van jou of naasten, of stuur mij 7 nummers tussen de 1 en de 52 en ik maak een tarotlezing speciaal voor jou!

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Mieke

Klantervaringen

 • Robert - 20 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Beste Mieke, ik voel dat ik mijn tweelingziel ben tegengekomen, maar door omstandigheden gaat ze uit mijn leven. Ik ben hierdoor behoorlijk in de war. Ik zou jou hierover graag weer eens willen spreken. Groetjes, Robert.

 • Angela - 11 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Alweer een tijdje geleden geweest.. te lang bedenk ik me net. Mieke weet waar ze over spreekt. Soms gewoon te eng... zo waar.. wat heel mooi is. Super bedankt Mieke..

 • Catje - 21 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Mieke, ik vind jou echt super goed. De diepgaande inzichten en toch sta je zelf ook zo midden in het leven. Je begrijpt het gewoon! Ga zeker nog eens contact met jou opnemen...

 • Ella - 20 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Mieke, ik dacht je verdiend het om hier iets te schrijven over jou. Hartelijk bedankt voor het fijne gesprek dat ik met jou heb gehad. Jij bent een zuiver iemand! Tot snel, ik hou jou op de hoogte wat betreft mijn project..

 • Lies - 20 december 2018

  Beoordeling: 10

  Erg onder de indruk van de eenvoud van het gesprek maar een zo doeltreffende en precieze omschrijving en herkenning van de situatie waardoor je inzicht krijgt. Alles op een rijtje kunt zette. Zoals Mieke alles verwoordt en kan zien; echt wauw! Wat een gave. En wat voel ik mij ontspannen na het gesprek...

 • Martje - 16 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Mieke, ik zal jou zeker aanraden. Zij "weet" het gewoon en het klopt als een bus. Dank je wel voor alles Mieke. Alles komt goed...

 • Annoniem - 13 december 2018

  Beoordeling: 10

  Mieke ik ben jou enorm dankbaar. Jouw inzichten kloppen telkens opnieuw weer. Het heeft mij zo geholpen anders in de relatie te gaan staan met mijn vriend. En wonder boven wonder veranderde er zoveel in hem en mij na mijn eerste gesprek met jou. Super helend! Hij opent zich steeds iets meer. En ik voel me sterker Mieke, dankzij jouw adviezen...

 • Bernadette - 12 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Mieke, van jou kreeg ik een boodschap door van mijn overleden vader en zus. Dat wat jij doorgaf kon je niet weten, maar het klopte precies. Jij bent een integer persoon, die echt met overledenen kan praten. Dank daarvoor, je bent een topper! Tot de volgende keer Mieke...

 • Samira - 11 december 2018

  Beoordeling: 10

  Hallo Mieke, wat een leuk gesprek hadden wij. Jij vangt alle energie perfect op en weet alle informatie goed te verwoorden. Ik ben heel benieuwd naar de komende maanden en leg de pleisters alvast klaar. Wij gaan elkaar zeker vaker spreken Mieke...

 • Bella - 05 december 2018

  Beoordeling: 10

  Ik heb Mieke gevraagd om een tarot kaart en ze gaf nog een goede uitleg erbij ook! Dank je wel Mieke...

 • Meesje - 04 december 2018

  Beoordeling: 10

  Nog steeds sta ik met mijn mond vol tanden! Mieke heeft namelijk mijn foto gelezen zonder dat ik haar verdere informatie heb gegeven. Ik had dit echt nooit voor mogelijk gehouden. Super!!

 • Ronda - 04 december 2018

  Beoordeling: 10

  Ik wilde wel eens weten wat de maand mei voor mij had! Ik kreeg de geluks en de dagen waarop ik minder geluk zou hebben van Mieke door. Ik kan vertellen dat (21 mei) de geluksdag ook echt is geworden. Want ik ben op die dag bevallen van mijn 1e kindje. Dus Mieke je bent een super vrouw. Kom zeker nog eens bij jou terug.

 • Jolanda - 29 november 2018

  Beoordeling: 10

  Ik had laatst een droom over een jongen en nu blijkt dat ik hem in mijn onderbewustzijn leuk te vinden. Kwam Mieke tegen en die vertelde mij dat dat gevoel wat ik heb "vlinders" zijn. Zij rade mij aan hem aan te spreken, en wauw morgen hebben wij onze eerste date.

 • Nel - 26 november 2018

  Beoordeling: 10

  Ze heeft mij zo goed geholpen over de toekomst. Ik ga er zeker iets meer doen. Ik ben er heel blij mee.

 • Jorna - 09 januari 2018

  Beoordeling: 10

  Laatst had ik een droom over een jongen en nu blijkt dat ik hem in mijn onderbewustzijn leuk te vinden. Kwam Mieke tegen en die vertelde mij dat dat gevoel wat ik heb "vlinders" zijn. Zij rade mij aan hem aan te spreken, en wauw morgen onze eerste date. Super bedankt Mieke..

 • Hetty - 17 december 2017

  Beoordeling: 10

  Ik zit op het moment in een mega dip, en ben nu met Mieke in gesprek en zij is een enorme steun voor mij. Zij trekt mij letterlijk en figuurlijk er weer bovenop.

 • Doortje - 01 november 2017

  Beoordeling: 10

  Ik wilde altijd al weten wat cijfers in je leven betekenen. Heb daarvoor contact met Mieke gezocht, en nu is mij veel duidelijk geworden. Als jij daar nieuwsgierig naar bent, zou ik zeker even bij Mieke langsgaan..

 • Amie - 09 oktober 2017

  Beoordeling: 10

  Ik wou altijd al wat weten over de cijfers in je leven. Nu is het mij heel duidelijk geworden. Ben jij daar nieuwsgierig naar? Zeker even naar Mieke gaan.

 • Sierra - 22 september 2017

  Beoordeling: 10

  Top gedaan! Bedankt. Hier heb ik echt wat aan gehad.

 • Jetty - 13 september 2017

  Beoordeling: 10

  Ik zit momenteel in een enorme dip en door de hulp van Mieke ben ik met mezelf bezig om erboven op te komen en met behulp van Mieke gaat dat helemaal goed komen.

 • Ilona - 12 september 2017

  Beoordeling: 10

  Wauw, ik had gedroomd over een jongen en ik blijk hem in mijn onderbewustzijn leuk te vinden. Als ik hem zie had ik een bepaald gevoel wat vlinders blijken te zijn. Gister was onze eerste date en het was in een woord geweldig!

 • Emy - 18 augustus 2017

  Beoordeling: 10

  Ik wou weten wat de maand augustus voor mij had en ik kreeg de dagen waarop ik minder geluk zou hebben en de dagen waar ik geluk op had van haar door. Ik kan jullie vertellen dat de geluksdag (19 augustus) ook echt een geluksdag was. Want mijn vriend vroeg mij ten huwelijk! Dus ik kan zeker zeggen dat Mieke goed is!

 • Silvie - 01 augustus 2017

  Beoordeling: 10

  Mieke, bedankt, je hebt me echt weten te raken, dat heeft iemand al een tijd niet meer gedaan.[message]