Ik ben Palladis, geboren en getogen op Tschechische bodem en als kind naar dit land gekomen. Ik heb de mystieke wijsheid van mijn land meegenomen en help sinds mijn jonge tienerjaren mensen om verder te komen in hun leven. Ik werk elke dag aan mijn helderziende en heldervoelende gave en aan mijn vaardigheid, contact te leggen met gene zijde. Ik mediteer dagelijks en neem mijn werk zeer serieus.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Alles wat jou blokkeert op jouw levenspad, alle vragen die de wirwar van het dagelijks leven bij jou oproept, alle ontmoedigingen die vragen om een steun in de rug. Wees niet bang mij aan te spreken, ik zal al jouw vragen zeer serieus nemen.

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Palladis

Klantervaringen

 • Annetje - 06 december 2017

  Ik wou altijd al even contact hebben met een gespecialiseerd persoon. En wat is zij goed zeg. Ik kom zeker terug

 • Roy - 09 oktober 2017

  Al een tijdje wou ik met een medium in gesprek. Ik wist niet wat ik kon verwachten dus heb Palladis aangesproken en ben er voor gegaan. Wat een fijn mens. Zeker even met haar gaan praten als jij niet weet wat er te wachten staat.

 • Stien - 04 oktober 2017

  Ik had nooit verwacht om zo'n inzicht te krijgen. maar ik weet nu wel wat mij te doen staat. Zeker een aanrader voor iedereen.

 • Priscilla - 13 augustus 2017

  Gewoon in een woord: Top!

 • Laura - 12 mei 2017

  Je bent het antwoord op mijn onzekere periode, je beantwoord mijn vragen zo puur en je weet zelfs vragen te beantwoorden waarmee ik in mijn hoofd zit maar nog niet aan je verteld heb.

 • Carlos - 04 maart 2017

  Ik ben van oorsprong Italiaans en wou graag weten of ik in de nabije toekomst de mogelijkheid heb om naar Italiƫ te gaan, dit zou zo zijn maar echter niet tegen leuke omstandigheden, en 4,5 week later was de moeder van mijn moeder overleden en ik ging erheen voor de begrafenis, hoe apart.

 • Veronica - 07 december 2016

  Palladis, bedankt voor je hulp, je hebt echt goed geholpen !

 • Riann - 31 juli 2016

  Lieve Palladis, ik wil je via deze weg bedanken voor je antwoorden op mijn vragen, ik heb het je niet makkelijk gemaakt maar je wist mijn vragen toch rustig en concreet te beantwoorden.

 • Anoniem - 01 januari 2016

  Met het advies van palladis ga ik een poging doen om het met mijn ex nog een keer te gaan proberen, ik heb er iig alle vertrouwen in![message]