ID: 81
Online
Palladis

Gaven

 • Helderziend
 • Heldervoelend
 • Medium

Ik ben Palladis, geboren en getogen op Tschechische bodem en als kind naar dit land gekomen. Ik heb de mystieke wijsheid van mijn land meegenomen en help sinds mijn jonge tienerjaren mensen om verder te komen in hun leven. Ik werk elke dag aan mijn helderziende en heldervoelende gave en aan mijn vaardigheid, contact te leggen met gene zijde. Ik mediteer dagelijks en neem mijn werk zeer serieus.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Alles wat jou blokkeert op jouw levenspad, alle vragen die de wirwar van het dagelijks leven bij jou oproept, alle ontmoedigingen die vragen om een steun in de rug. Wees niet bang mij aan te spreken, ik zal al jouw vragen zeer serieus nemen.

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Palladis

Klantervaringen

 • Anoniem - 20 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Hoi Palladis, wauw, wauw, wauw. Super echt super alles wat je zei klopt. Mijn opa kwam nog naar voren en dat had ik ook even nodig. Nu hopen dat ik snel weer een gesprek met jou kan hebben. Tot snel...

 • Nathalie - 15 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Hartelijk dank voor het uitgebreid consult. Ik ben er blij mee. Alles wat je schrijft herken ik, kan ik bevestigen, het is alsof je mij al jaren kent. Ik ga de tips die je me geeft zeker toepassen en het belangrijkste en ook moeilijkste voor mij proberen uit te die comfortzone te geraken. Liefs en misschien binnenkort...

 • Marietje - 21 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Palladis, bedankt voor de mooie reading. Had dat echt even nodig! Alles wat je vertelde klopte als een bus niet normaal zo goed dat jij bent! Ik ben benieuwd naar de toekomst ben er klaar voor om al het goede te ontvangen in mijn leven. Dat heb ik zeker verdient na wat ik allemaal heb meegemaakt...

 • Mirjam - 20 december 2018

  Beoordeling: 10

  Duidelijkheid, geruststelling en vooral handvatten om verder te gaan. Palladis zet mij liefdevol met twee benen op de grond. Zij heeft oog voor alle kleine dingen en daardoor kan ik grote stappen zetten. Dank je wel Palladis voor de gesprekken, door onze samenwerking kan ik mij ontwikkelen en kom ik vooral tot rust...

 • Caroline - 16 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Palladis, ik heb jou al vaak gesproken de laatste weken met hele treffende inzichten, wow! De keren dat ik dacht nou ik hoop dat het klopt wat ze zegt (wat ik me op dat moment even niet voor kon stellen), klopte ook daadwerkelijk! Rustig, super doorgrondend, super inzichten, rustgevend en ik loop nu nog rond met een glimlach...

 • Gerard - 12 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Palladis, ik vind je echt een toppertje! Je voelt zo feilloos aan bij mij. Heb je 2 x gesproken en je weet me meer te vertellen dan waar ik om vraag. Ik hoop dat je voorspelling uit zal komen..

 • Tony - 07 december 2018

  Beoordeling: 10

  Beste Palladis, je hebt niet veel woorden nodig om een situatie helder te duiden en concrete en praktische inzichten te geven. Heel bijzonder ook hoe snel jij tot de kern komt. Ik was ontroerd en heb veel aan ons gesprek gehad Palladis, heel veel dank daarvoor..

 • Veronica - 07 december 2018

  Beoordeling: 10

  Palladis, bedankt voor je hulp, je hebt echt goed geholpen !

 • Boertje - 29 november 2018

  Beoordeling: 10

  Ik heb heel wat problemen met mijn energie omdat ik slecht slaap. Nu bleek al die tijd dat er iets op mijn kamer aan het "spoken" was. Palladis heeft dit voor mij opgelost. Super kom zeker terug naar haar als het nodig is..

 • Riann - 31 juli 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Palladis, ik wil je via deze weg bedanken voor je antwoorden op mijn vragen, ik heb het je niet makkelijk gemaakt maar je wist mijn vragen toch rustig en concreet te beantwoorden.

 • Anoniem - 01 januari 2018

  Beoordeling: 10

  Met het advies van palladis ga ik een poging doen om het met mijn ex nog een keer te gaan proberen, ik heb er iig alle vertrouwen in!

 • Annetje - 06 december 2017

  Beoordeling: 10

  Ik wou altijd al even contact hebben met een gespecialiseerd persoon. En wat is zij goed zeg. Ik kom zeker terug

 • Roy - 09 oktober 2017

  Beoordeling: 10

  Al een tijdje wou ik met een medium in gesprek. Ik wist niet wat ik kon verwachten dus heb Palladis aangesproken en ben er voor gegaan. Wat een fijn mens. Zeker even met haar gaan praten als jij niet weet wat er te wachten staat.

 • Stien - 04 oktober 2017

  Beoordeling: 10

  Ik had nooit verwacht om zo'n inzicht te krijgen. maar ik weet nu wel wat mij te doen staat. Zeker een aanrader voor iedereen.

 • Priscilla - 13 augustus 2017

  Beoordeling: 10

  Gewoon in een woord: Top!

 • Laura - 12 mei 2017

  Beoordeling: 10

  Je bent het antwoord op mijn onzekere periode, je beantwoord mijn vragen zo puur en je weet zelfs vragen te beantwoorden waarmee ik in mijn hoofd zit maar nog niet aan je verteld heb.

 • Carlos - 04 maart 2017

  Beoordeling: 10

  Ik ben van oorsprong Italiaans en wou graag weten of ik in de nabije toekomst de mogelijkheid heb om naar Italiƫ te gaan, dit zou zo zijn maar echter niet tegen leuke omstandigheden, en 4,5 week later was de moeder van mijn moeder overleden en ik ging erheen voor de begrafenis, hoe apart.[message]