De afgelopen 8 jaar heb ik mij intensief verdiept in de stand van de planeten, de kracht van getallen en data en met het lezen van de energi├źn van foto's. Door deze gaven te combineren kan ik opsporen waar blokkaden bestaan en jou helpen deze op te heffen. Ook bied ik hulp bij het opsporen van verloren huisdieren en geliefden door middel van foto en geboortedatum.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Blokkades in energie├źn, vervelende gebeurtenissen die op plekken blijven hangen, blokkades in relaties en aangeboren pijnen, opsporen van huisdieren en geliefden door middel van foto en/of geboortedatum.

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Adriane

Klantervaringen

 • Marco - 09 oktober 2017

  Ik heb vandaag een foto van mijzelf en mijn geboortedatum gestuurd. En laten lezen. Wat een fijn gevoel dat er zo naar jou gekeken kan worden. Adriane denkt ook nog eens in oplossingen.

 • Alida - 12 augustus 2017

  Dankjewel voor jouw tijd Adriane, vanavond kom ik weer.

 • Samantha - 08 april 2017

  Ik dacht ga een foto sturen om te kijken wat er uit komt. Ze zag dingen die ik niet zag. Wauw! Echt mooi

 • Ron - 05 december 2016

  Geen woorden voor. Ik voel mij net een nieuw mens.

 • Alyne - 17 oktober 2016

  Ik heb al een tijdje het gevoel dat ik contact moet maken met iemand die ik kwijt ben geraakt. Samen met Adriane ben ik op zoek gegaan. En zal ik jullie wat vertellen? Na 3 maanden heb ik deze persoon terug gevonden! Zo fijn!

 • Nicole - 20 januari 2016

  Altijd al het gevoel gehad dat er meer is tussen hemel en aarde, na een sessie met Adriane weet ik het zeker, heel apart om te zien dat ook ik spiritueel ben.

 • Wilco - 01 oktober 2015

  Adriane, bedankt ik zou niet weten hoe ik verder had moeten gaan als ik niet met jou in gesprek was geweest.[message]