Hallo, mijn naam is Reneé. Ik heb een innige liefde voor de mensheid en al wat leeft en dien het menselijk ras door mijn tarotlezingen en mijn zielehelingen. Laat mij ook jou helpen en helen. Sinds mijn kindertijd ben ik empathisch en heldervoelend en ik weet nu dat mijn ware roeping de tarot is. Ik hou ervan dat ik contact kan maken met het universum en met de energie van mensen om te zien hoe ze door de situatie kunnen komen waarin ze vastzitten. Iedereen verdient geluk in plaats van verwarring.

Met welke vragen kun je mij mij terecht?

Al jouw verwarring en onduidelijkheid en behoefte aan een gids op het gebied van liefde, carrière, familie, etc. Ik ben hier om jou de helderheid te geven die jij nodig hebt.

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Reneé

Klantervaringen

 • Wilco - 04 oktober 2017

  Ik zag het echt helemaal niet meer zitten. Maar weet nu dat mijn slechte energie weg is en dat ik weer door kan gaan. kom zeker terug.

 • Renate - 04 augustus 2017

  Ik heb gevraagd of mijn gids op liefdesgebied mij kon begeleiden. En wat is dit gaaf zeg! Voor ik het wist werd mij alles duidelijk. Ik zou het maar eens gaan proberen als ik jou was.

 • Antoon - 08 september 2016

  Reneé, je hebt echt een gave die niemand anders heeft, je hebt me geholpen zoals niemand anders kan, daar ben ik van overtuigd!

 • Karlyn - 18 september 2015

  Bedankt voor het pendelen. Heel duidelijk en met goede uitleg.

 • Remco - 04 juni 2015

  Wat is Reneé een heerlijk mens om het gesprek mee aan te gaan. Ze is duidelijk en kan echt helpen.[message]