ID: 79
In gesprek
Reneé

Gaven

 • Heldervoelend
 • Pendelen
 • Tarot

Hallo, mijn naam is Reneé. Ik heb een innige liefde voor de mensheid en al wat leeft en dien het menselijk ras door mijn tarotlezingen en mijn zielehelingen. Laat mij ook jou helpen en helen. Sinds mijn kindertijd ben ik empathisch en heldervoelend en ik weet nu dat mijn ware roeping de tarot is. Ik hou ervan dat ik contact kan maken met het universum en met de energie van mensen om te zien hoe ze door de situatie kunnen komen waarin ze vastzitten. Iedereen verdient geluk in plaats van verwarring.

Met welke vragen kun je mij mij terecht?

Al jouw verwarring en onduidelijkheid en behoefte aan een gids op het gebied van liefde, carrière, familie, etc. Ik ben hier om jou de helderheid te geven die jij nodig hebt.

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Reneé

Klantervaringen

 • Vera - 15 maart 2019

  Beoordeling: 10

  Lieve Reneé daarnet een consult met jou gehad. De tranen zijn daarna gevloeid en het is net of ik een rugzak van tonnen last heb uitgedaan. Ik volg zeker jouw advies op. De duidelijke uitleg over de kaarten zijn zeker binnen gedrongen en ga hier zeker mee aan de slag. Hoop dat ik jou terug mag contacteren met als uitleg je had gelijk...

 • Benjamin - 21 december 2018

  Beoordeling: 10

  Bedankt voor jouw vertrouwen en je hulp en het luisterend oor voor mijn probleem Reneé, je bent een zeer aangename persoon om mee te praten lieve groetjes..

 • Niki - 20 december 2018

  Beoordeling: 10

  Beste Reneé, bedankt voor al jou hulp! Jij hebt haarfijn aangevoeld wat in mijn leven speelde en nu speelt dus wat jouw toekomstvoorspellingen betreft heb ik er een twijfel aan. De hele reading was precies nauwkeurig omschreven tot de laatste puntjes. Nou kan ik weer vooruit. Een heel fijn gesprek! Heb hele goede adviezen voor mijn carrière doel, dank je wel...

 • Ruth - 13 december 2018

  Beoordeling: 10

  Reneé ik heb jou afgelopen vrijdag gesproken. Dank je wel voor het mooie gesprek met jou en jouw gidsen. Je hebt mij enorm geholpen, ik ben heel blij dat ik met jou in contact mocht komen. Ik hoop dat alles mag gaan lopen zoals jij het voorspelt hebt Reneé..

 • Latoya - 11 december 2018

  Beoordeling: 10

  Ik wil graag Reneé bedanken voor haar steun en hulp. Jij bent helemaal geweldig jouw consult heeft mij weer geholpen om in mijn eigen kracht te komen. Bedankt om de kaarsen voor mij te branden en wij hebben snel weer contact, ik ben blij dat ik mezelf terug heb gevonden Reneé, heel veel licht en kracht voor jouw gidsen en hoop dat jij nog veel mensen mag helpen.

 • Lucille - 07 december 2018

  Beoordeling: 10

  Net heb ik een heel goed gesprek achter de rug met Reneé. Sjonge wat een lieve vrouw... spontaan en open... duidelijk in wat zij vertelt en zij zegt dingen vanuit zichzelf.. ik hoef haar niets te vragen of te vertellen en ik kon alles plaatsen. In mijn geval zal de uitkomst nog even op zich laten wachten. Maar zij heeft mij vertrouwen gegeven en door te gaan en te wachten op dat gene dat ik graag wil bereiken. Ik zal zeker nog vaker bij jou terug komen Reneé voor jouw inzicht en advies..

 • Etty - 05 december 2018

  Beoordeling: 10

  Top madam! Ben zeer tevreden met haar consult! Bedankt Renee!

 • Pauline - 05 december 2018

  Beoordeling: 10

  Je hebt me zelf contact laten maken met mijn oma, zo mooi dank je wel Reneé

 • Janine - 04 december 2018

  Beoordeling: 10

  Zo lang getwijfeld maar uiteindelijk toch gedaan, het is het meer dan waard geweest, jij weet de spijker op de kop te slaan Reneé

 • Veronica - 26 november 2018

  Beoordeling: 10

  Zij heeft mij erg geholpen met mijn familie. Het was niet makkelijk. Maar ik ben er wel verder mee gekomen.

 • Karlyn - 18 september 2018

  Beoordeling: 10

  Bedankt voor het pendelen. Heel duidelijk en met goede uitleg.

 • Antoon - 08 september 2018

  Beoordeling: 10

  Reneé, je hebt echt een gave die niemand anders heeft, je hebt me geholpen zoals niemand anders kan, daar ben ik van overtuigd!

 • Remco - 04 juni 2018

  Beoordeling: 10

  Wat is Reneé een heerlijk mens om het gesprek mee aan te gaan. Ze is duidelijk en kan echt helpen.

 • Wilco - 04 oktober 2017

  Beoordeling: 10

  Ik zag het echt helemaal niet meer zitten. Maar weet nu dat mijn slechte energie weg is en dat ik weer door kan gaan. kom zeker terug.

 • Renate - 04 augustus 2017

  Beoordeling: 10

  Ik heb gevraagd of mijn gids op liefdesgebied mij kon begeleiden. En wat is dit gaaf zeg! Voor ik het wist werd mij alles duidelijk. Ik zou het maar eens gaan proberen als ik jou was.[message]