Ik geef raad, helingsessies en tips over zelfheling met behulp van het heilige medicijn raad waar de elementen, gidsen, engelen en voorouders samenkomen. Het doel van de helingsessie of coaching is om jou een duidelijk beeld te geven van jouw situatie en energieblokkaden op te heffen. Ik geef jou tips om zelf dichter in contact te treden met jouw hogere Zelf en met jouw Helpers of Beschermengelen.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Vragen over zelfheling, over vorige levens, over beschermengelen en engelgidsen. Het medicijn raad helpt bij allerlei bezwaren en gebreken in het dagelijks leven, in relaties, in jouw zelfbeeld, die geworteld zijn in dieperliggende beschadigingen van de ziel.

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Clemence

Klantervaringen

 • Heleen - 03 januari 2018

  Toen ik Clemence vroeg of zij mij mijn spirituele weg kon wijzen, heeft zij mij onder haar hoede genomen en samen zijn wij op weg gegaan. En hebben hem gevonden. Wat is dat bijzonder. Clemence ik heb hier bijna geen woorden voor. Kom vanavond nog weer bij jou terug.

 • Herma - 12 december 2017

  Echt waar, ik wil vaker bij jou komen. Wat ben jij goed zeg!

 • Willie - 22 september 2017

  Ik had nooit verwacht dat ik geholpen kon worden. Maar het kan dus wel. Super! Kom snel terug.

 • Cyntha - 28 augustus 2017

  Ik wou altijd al weten wie mijn beschermengel is. Want soms voel ik die echt heel dichtbij mij. En raad eens? Ik heb er gewoon 2! Nu ik weet wie het zijn hoef ik er niet bang meer voor te zijn. Het geeft zelfs een goed gevoel.

 • Irena - 11 januari 2017

  Door veel stress op zowel het werk als thuis burnout gekregen, wou maar niet weggaan, in gesprek met Clemence gegaan en nu 3,5 week later voel ik me energieker dan voor mijn burnout! Dankjewel!!

 • Johannus - 11 oktober 2016

  Ik wist niet zeker meer of ik wel met mijn vrouw door moest gaan, uiteindelijk met behulp van Clemence besloten om te stoppen en alleen verder te gaan, dankjewel dit is uiteindelijk het beste.

 • Boris - 03 mei 2016

  Bedankt! Ik heb eindelijk weer wat zicht op mijn toekomst.

 • Herman en Anja - 05 november 2015

  Bedankt voor jouw advies, we zaten/zitten in een dip maar gaan er nu vol goede moed tegenaan om onze relatie sterker te maken![message]