Door diepe zuiverende energie├źn en lichttransmissies help ik jou jouw licht-lichaam te ontdekken en te activeren en jou vooruit te geleiden op jouw unieke pad. Dit is in lijn met jouw persoonlijke behoeften en verlangens en met jouw hogere bestemmingsplan.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Voor zwakte in lichaam of geest, verwarring, onzekerheid of gebrek aan drive, om het licht-lichaam te activeren en te helen, voor vragen over jouw persoonlijke spiritualiteit.

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Nora

Klantervaringen

 • Carola - 22 november 2017

  Ik heb nog steeds het kippenvel op mijn armen staan. Echt zo'n mooi gesprek gehad met Nora. Echt super, ik kom snel nog weer een keer terug bij jou.

 • Kim - 09 oktober 2017

  Ik wou altijd al weten wat mijn spirituele weg zou zijn. Die heb ik nu gevonden! Wat een heerlijk gevoel zeg. Wat ben ik goed geholpen. Kom vanavond nog even langs. Liefs

 • Bart - 03 september 2017

  Ik wou altijd al weten wat mijn spirituele krachten waren. Maar wist niet hoe ik moest beginnen en waar ik moest beginnen. Nora heeft mij geholpen.

 • Mevrouw Claessen - 17 december 2016

  Heel fijn hoe Nora met je praat, ze is echt gigantisch lief en houdt rekening met je gevoelens, ze had bij mij een minder fijne mededeling helaas, deze heeft ze echter wel heel fijn gebracht. Nora je bent een topper xx

 • EenMeisje - 28 november 2016

  Bedankt Nora, eindelijk durf ik mijzelf te zijn na ons gesprek. Jij hebt laten weten dat ik niet onzeker hoef te zijn en ook een doel op de wereld heb.

 • Gerry - 30 augustus 2015

  Bedankt voor jouw tijd Nora! Ik kom zeker terug.

 • Claudine - 12 januari 2015

  Samen met Nora naar mijn bestemming gekeken. Nu weet ik wat mij te wachten staat.[message]