Emma is een natuurlijke healer en heeft vele verschillende principes bestudeerd over de vele jaren. Zij combineert EFT (Emotional Freedom Techniques) met Regeneratieve Healing. Naast haar fysieke praktijk waarin zij counceling en healing aanbiedt werkt zij samen met mediumastro om een breder publiek haar helende krachten aan te bieden.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Ik kan met jou een pad van hypnose bewandelen waarin jij brandende vragen over jouw pad beantwoord kunt zien door een blik te werpen in jouw vorige levens. Vervolgens kan ik erfbelasting van jouw wezen helen door mijn regeneratieve helingen op afstand. Historische trauma's, familietrauma's, verwonding uit vorige levens etc.

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Emma

Klantervaringen

 • Louise - 19 december 2017

  Ik heb Emma gevraagd mij te begeleiden tijdens de moeilijke tijden waar ik mee te kampen had en nog steeds heb. Zit nu al een paar maanden bij haar in gesprek. En ik voel hoe het langzaam beter met mij gaat. Zo goed, zeker de moeite waard.

 • Harmjan - 09 oktober 2017

  Ik wist nooit wat EFT is maar ik kan jullie vertellen dat dit zeker kan helpen als jij niet lekker in jouw vel zit. Daarbij is ze ook nog eens heel open en eerlijk. Zeker de moeite waard.

 • Tineke - 11 augustus 2017

  Vandaag contact gehad. En ik ga zeker terug komen.

 • Emmely - 24 mei 2015

  Emma zag aan mij dat ik al een tijdje slecht slaap dat komt door de dromen die ik heb. En ze heeft er voor gezorgd dat ze mij weer rust gaf. Nu slaap ik weer heerlijk en zoek ik Emma geregeld op om mij even weer wat positieve flow te geven.

 • Franka - 21 april 2015

  Ik had nooit verwacht dat Emma mij zo goed zou aanvoelen. Dankjewel Emma

 • Claire - 18 maart 2015

  Emma, thank you very very much for all you help

 • Gea - 15 februari 2015

  Je bent echt een engel, zo lief maar ook zo rechtvaardig en recht door zee, heel fijn, kom zeker vaker terug Emma![message]