Tijdens mijn opleiding tot psychotherapeut besefte ik dat de medische school niet alles dekt wat er is in het leven en ik ben mij gaan verdiepen in de spirituele wereld. Ik heb mijn studie afgebroken om mensen te helpen met liefdesproblematiek op een spirituele en heldervoelende manier. Door mij te concentreren op jullie energie├źn kan ik aanvoelen waar de blokkades zitten en jullie helpen die op afstand te helen. Dit werkt het beste als jullie beide met jullie sterke wil mijn heling helpen.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Relatieproblemen, energieblokkaden in relaties, verloren liefde, nieuw ontluikende liefde, problemen in huwelijk, twijfels, jaloezie, affaires, ruzies, vriendschappen.

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Nicolas

Klantervaringen

 • Lisa - 19 december 2017

  Ben verliefd geworden op een andere man dan mijn echtgenoot. Wist niet meer hoe nu verder. Heb Nicolas gevraagd wat ik nu moest doen! Hij heeft mij echt geholpen en de goede weg op gestuurd..

 • Sofie - 08 november 2017

  Dank je wel ,voor de leuke babbel en de energie .

 • Mien - 05 oktober 2017

  ik heb vandaag mogen ervaren hoe je met sommige dingen om kan gaan. Dankjewel daarvoor

 • Lize - 11 september 2017

  Ik werd verliefd op een andere man dan mijn man. Wist niet meer hoe of wat. Maar Nicolas heeft echt geholpen. Dankjewel

 • Anoniempjee - 10 september 2017

  Ik was zo jaloers in mijn relatie. Echt onterecht. maar goed ik ben goed geholpen. Twijfel jij ergens over? Is Nicolas zeker de man die jou kan helpen.

 • AnoniemF - 04 september 2017

  Ik werd verliefd op mijn collega en wist niet wat ik er mee aan moest. Nu ik weet dat ik er voor moet gaan door Nicolas durf ik hem aan te spreken.

 • Wesley - 05 juni 2017

  WOW, wat ben ik verrast door je goede zorgen.. je bent een engel.[message]