Vijftien jaar geleden begon ik met huiskamerreadings bij vrienden. Ik bleek er goed in te zijn en ben mij gaan verdiepen in officiƫle trainingen en colleges. Nu ben ik gecertificeerd en ervaren medium. Ik doe uitgebreide readings of minireadings en gebruik mijn helderziendheid en mijn mediumgaven om jou zo goed mogelijk te helpen.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Het belangrijkste is dat JIJ geholpen wordt dus ik pas mij aan aan jouw vragen, behoeftes en eisen. Stel jouw vraag in de chat en ik doe alles in mijn paranormale krachten om jou zo volledig als maar kan te helpen!

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Jerome

Klantervaringen

 • Blinde Vlek - 27 oktober 2017

  Ik werd er behoorlijk wanhopig van, alles wat er maar fout kon gaan in mijn leven ging fout. Bleek ik een blokkade te hebben op mijn leven. Jerome had dat onmiddellijk door en ging samen met mij aan de slag om dit te verhelpen. Dank je wel Jerome het gaat nu weer goed met mij..

 • Mandy - 09 september 2017

  Mijn verleden heeft mij een wat jaloers type gemaakt. En ik dacht dat dat nooit meer zou veranderen! Maar toen kwam ik Jerome hier tegen, en het blijkt dus wel mogelijk te zijn. Nu praat ik minstens 1 maal per week met Jerome en gaat het een stuk beter en weet ik dat ik niet jaloers meer hoef te zijn..

 • Jeroen - 13 april 2017

  Jerome! Jij houdt je aan jouw woord. Bedankt!

 • Kjeld - 12 april 2017

  Wat een toffe man zeg! Weet waar hij het over heeft en zegt geen dingen die niet waar zijn. Zeker een aanrader.

 • Lieve - 25 maart 2017

  Hoe jij met me praat kan geen ander. Je bent geweldig!

 • Simon - 28 februari 2017

  Top gedaan. Ik heb echt zicht op mijzelf gekregen.[message]