ID: 68
Offline
Raphaël

Gaven

 • Heldervoelend
 • Astroloog
 • Paragnost

Raphaël heeft meer dan 40 jaar ervaring met het helen van negatieve magie en spreuken die tegen jou zijn uitgesproken, het opheffen van energieën die jou tegenwerken. Gedetailleerde readings geven jou meer inzicht in jouw leven en in de blokkades, of Raphaël kan op afstand een heling uitvoeren.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Negatieve gevoelens, dingen die 'steeds maar fout gaan', relaties die ineens stuklopen, plotselinge problemen op werk of 'veel pech hebben' kan gevolg zijn van magie die tegen jou is uitgesproken. Raphaël kan hier inzicht in geven of jou helpen de negatieve spanningen op te heffen.

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Raphaël

Klantervaringen

 • Kimberley - 20 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Lieve Raphaël, mijn sessie met jou was een mooie ervaring. Ik zou er zoveel over kunnen zeggen, maar eigenlijk ben ik er gewoon stil van. Bedankt voor alles wat jij mij hebt meegegeven. Liefs, Kimberley

 • Anoniem - 11 maart 2019

  Beoordeling: 10

  Dank je wel Raphaël, goed je weer even gesproken te hebbe, had de bevestiging even nodig. Ik zal het kastje sluiten, en wacht af tot het juiste moment dat het geopend wordt. Je hebt me vertrouwen gegeven dat dat moment komt wanneer it's meant to be. En voor nu in mijn eigen kracht staan, ik begrijp de boodschap. Knuf terug x

 • Laura - 21 december 2018

  Beoordeling: 10

  Raphaël heeft mij veel inzichten gegeven. Vooral zijn directe en heldere en duidelijke benadering spreekt mij aan. Het belangrijkste is dat zij mij verder heeft geholpen. Met veel respect heeft hij mijn vragen behandeld. Persoonlijke groei, beter begrijpen, nog beter kunnen nadenken. En dat ook nog met humor. Niks zweverigs aan..

 • Herma - 20 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Raphaël, wat heb jij mij goede inzichten gegeven. Je zei precies zoals het was gegaan ik ben er helemaal van onderste boven. Ik ga ermee aan de slag zoals je het zei. Bij deze duizend maar dank ga je zeker weer eens opzoeken. Heel veel liefs, Herma

 • Rolf - 16 december 2018

  Beoordeling: 10

  Hoi Raphaël, wat een ontzettende aanwinst op dit platform. Fijn hoe jij mij te woord hebt gestaan, je was duidelijk, to the point en verhelderend. Ik ga jou zeker vaker opzoeken, jij bent echt een topper!!!

 • Sjoerd - 13 december 2018

  Beoordeling: 10

  Raphaël is een goede spirituele leraar op hoog niveau. Hij heeft een enorme verantwoordelijkheid en neemt zijn werk heel serieus. Hij is heel zuiver en geeft je inzichten waar je echt verder mee kan. Voor mij is hij ook heel helend geweest. Door Raphaël kan ik mijn hart weer openen en mijn angsten loslaten en weer mezelf zijn..

 • Roeltje - 11 december 2018

  Beoordeling: 10

  Raphaël ik wil jou graag bedanken voor jouw hulp omtrent mijn relatie dankzij jouw inzichten ben ik veel dingen gaan inzien vanaf mijn en zijn kant, je kon mijn partner goed verwoorden alsof je hem al jaren kent! Ik ben jou ook heel dankbaar voor het leuke gesprek Raphaël. Ik spreek jou snel weer..

 • Angela - 07 december 2018

  Beoordeling: 10

  Je bent een topper Raphaël, alles wat je zegt klopt, ben je vanavond ook op de lijn? Wil je graag mijn hele verhaal doen...

 • Martha - 05 december 2018

  Beoordeling: 10

  Door veel stress op zowel het werk als thuis burnout gekregen, wou maar niet weggaan, in gesprek met Raphaël gegaan en n 4 weken later voel ik mij energieker dan voor mijn burnout! Dank je wel!

 • Esther - 04 december 2018

  Beoordeling: 10

  Ik hoorde mensen vaak spreken over hun beschermengel en vroeg mij af wie mijn beschermengel zou zijn, want soms heb ik het idee dat die echt heel dichtbij is. En dit geloof je nooit ik heb er zelfs 2! Raphaël heeft mij vertelt wie het zijn en zij geven mij echt een goed gevoel. Raphaël heeft de angst daarvoor ook weggenomen..

 • Blosje - 29 november 2018

  Beoordeling: 10

  Heb een hele mooie "healing" gehad van Raphaël. Zeker de moeite waard. Een aanrader voor iedereen...

 • stacey - 05 oktober 2017

  Beoordeling: 10

  Vandaag voor het eerst de astrologie laten bepalen. Wat is dat mooi zeg!

 • Diederik - 07 september 2017

  Beoordeling: 10

  Echt alles wat fout kon gaan ging fout. Bleek dat ik een blockade had op mijn leventje. Maar ik ben nu heel goed geholpen. Nu gaat het weer goed.

 • Silke - 04 juli 2017

  Beoordeling: 10

  Ik geloofde er niet in. Maar nu wel! Het was heel plezant.

 • Christian - 12 februari 2017

  Beoordeling: 10

  Ik heb hem in mijn leventje laten kijken. Zowel verleden als heden heeft hij voorspeld en er zijn nu na een paar maanden zeker al dingen uitgekomen

 • Achmed - 03 januari 2017

  Beoordeling: 10

  Ik had zwarte magie over mij heen. Maar Raphaël heeft het weg gehaald. Dankjewel[message]