Mijn leven is gevuld met magische ervaringen. Het is een weg geweest die gevormd was door spirituele ervaringen. Ik heb vele jaren ervaring met readings volgens vele methoden: kristallen, kaarten, handpalmen, aura's, runen en communicatie met mijn lichtgidsen. Ik breid dit nu uit door het ook online te kunnen doen. Ik heb hiervoor altijd een talent gehad maar heb ook formele trainingen doorlopen. Ik ben ook een natuurlijke energiehealer, een gave die ik op afstand kan toepassen.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Alle onduidelijkheden, alles wat jij nodig hebt om jouw weg te vinden tot het pad van jouw lotsbestemming. Conflicten in relaties en op werk, de zoektocht naar jouw ware IK of jouw ware lotsbestemming, problemen met financiƫn of met het stellen van grenzen.

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Wout

Klantervaringen

 • Noelle - 09 oktober 2017

  Al een tijdje had ik last van het feit dat een collega voor mijn gevoel mij aan de kant wou schuiven. Ik ben hier over gaan praten maar kwam niet verder. Ik wou weten of ik beter kon blijven of toch weg moest gaan. Wout heeft mij een inzicht gegeven en opeens veranderd er van alles op het werk. Zo fijn, dankjewel Wout.

 • Annemijn - 06 augustus 2017

  Ik had echt heel erg last van bepaalde momenten in mijn leven. Door te praten/advies van Wout ben ik wel weer op de grond gaan staan. Hij zei dat ik nog een keer terug kon komen en ik ga dat zeker doen.

 • Amando - 29 juni 2017

  Een hele mooie healing gehad! Zeker de moeite waard.

 • Nathalie - 15 april 2017

  Eerlijke en oprechte man. Luistert goed en helpt waar nodig.

 • Marianne - 28 maart 2017

  Wout heeft mijn foto gelezen zonder verder informatie. Wauw Wout wat ben jij goed![message]