Na jaren onderzoek naar de hypothese dat vorig-leven regressies geërfde herinneringen zijn, dat ik sinds 2004 uitbouw, heb ik een methode ontwikkeld waarin wij terug in de tijd kunnen kijken om basisherinneringen te vinden en herinneringen van de vroegste mensen. Hoewel ik zelf eerst sceptisch was, vond ik cliënten die geen band met elkaar of mij hadden die dezelfde ervaringen navertelden.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?

Velen van ons hebben het gevoel dat we geboren zijn met affaires die van een vorige incarnatie stammen. Met vorig-leven regressie en droomanalyse kunnen we de oorspronkelijke gebeurtenis ontdekken en helen, of in de tijd sluiten waar hij hoort. Meestal is begrijpen waar het vandaan komt al voldoende om de hedendaagse repercussies op te lossen.

Gratis Registreren
Registreer nu gratis om in contact te komen met Nolan

Klantervaringen

 • Margo - 04 januari 2018

  Bedankt Nolan voor het goede gesprek..

 • Roy - 18 december 2017

  Wauw Nolan, nog steeds ben ik sprakeloos! Zo iemand als jij had ik al veel eerder in mijn leven moeten hebben, zo snel als jij met jouw antwoorden bent, en ook nog het juiste weet te zeggen! Daarnaast ben jij ook een fijn mens om mee te praten..

 • Hilde - 09 oktober 2017

  Wauw Nolan, ik ben nog steeds sprakeloos! Wat ben jij snel met jouw antwoorden, en wat ben jij een fijn mens om mee te praten.

 • Nadien - 10 september 2017

  Bedankt Nolan, voor het goede gesprek.

 • Diana - 13 mei 2017

  Zo grappig! Ik geloofde niet dat als jij het verleden niet hebt opgelost dat je dan ook niet gelukkig zou worden. hij weet precies hoe het moet. Ga de uitdaging aan met jezelf want Nolan kan jou echt helpen!

 • Nora - 04 maart 2017

  Dromen hebben een betekenis en hij kan jou vertellen hoe het gaat! Zeker de moeite waard. ik heb er echt heel veel aan gehad. Dankjewel Nolan.

 • Bibi - 30 oktober 2016

  Ik geloofde nooit dat een droom echt wat te betekenen had. Maar vanaf het gesprek? Ja nu wel! Probeer het zelf maar eens!

 • Femke - 27 juli 2015

  Nolan kwam met de vraag of hij een lichtgids weg mocht sturen voor mij. Ik geloofde er niet in. Maar heb zeker een teken gekregen. Praat nu wekelijks met Nolan![message]