Rachel
ID: 558

Rachel

Terug naar overzicht


Gaven

  • Engelenreader
  • Pendelen
  • Lichtgidsen

Vanaf mijn geboorte heb ik bijzondere gaven waarin ik een mooie weg heb gevonden. Door mijn hoogsensitiviteit en al mijn ervaringen op aards en kosmisch niveau kun je me een ervaringsdeskundige noemen op zowel relatiegebied als op het vlak van raad geven op de levensvragen zelf. Als je het zelf even niet meer weet, ben ik graag een luisterend oor voor jou. Mijn Lichtwerkers hebben mij getraind vanaf het eerste moment waardoor ik met zuivere energie jou te woord kan staan. Deze Lichtwerkers fluisteren zachtjes in mijn oor waardoor ik weet welk antwoord ik kan en mag geven. Mijn Helderziend, en Heldervoelen ondersteunen mij daarbij. Enige tijd geleden heb ik met ook gespecialiseerd op Astrologie en ik kan jou daarom precies vertellen wat jouw Dierenriemteken voor jou betekent.

Als Liefdescoach ben ik gespecialiseerd in het oplossen en aanreiken van oplossingen die jouw relatie in de weg staan. Engelen, Pendelen, en oplossingen bieden voor jouw Financiƫle situatie staan ook hoog op mijn lijst, mocht je daar interesse in hebben hoef je het alleen maar te vragen. Nu hoop ik dat jij na het lezen van mijn Profieltest het gevoel hebt dat ik jou ergens mee kan helpen en jij mij binnenkort een bezoek brengt. Ik zal er dan alles aan doen om jou te helpen. In Liefde & Kracht, Rachel

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Rachel

Klantervaringen

Monisue

Beoordeling : 10

Ze is heel goed

Kristel

Beoordeling : 10

Mijn consulent is heel goed verlopen . Rachel is een heel toffe medium .Zij heeft voor mij gedaan wat ik verwachte en vooral een luisterend oor gehad. Iets wat ik dringend nodig had en nog zal hebben. Daarom zal ik haar blijven contacteren.Dank u Rachel. Je bent een uit de duizend.

Santrisha

Beoordeling : 10

Super duidelijk en goed geholpen. DankjewelšŸ™